Turkish News Agency - TNA - THA
Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler
Cuma, 05.18.2012, 06:03pm (GMT) Ana Sayfa SSS RSS Linkler Site Haritası İletişim
 
 
::| Anahtar Kelime:       [Geniş Arama]  
 
Bütün Haberler  
Business - İş Dünyası
   » Biz Tech - Teknolojisi
   » Commantary - İnceleme
   » Jobs - Meslek
   » World Biz - İş Dünyası
   » Money Magazine - Para
   » Mutual Funds-Yatırımlar
   » News - Haberler
   » Others - Diğerleri
   » Finance - Finans
   » Stocks - Borsa
ET - Eğlence
   » Books - Kitap
   » Ent. Others - Diğerleri
   » Movies - Sinema
   » Music - Müzik
   » TV - Televizyon
Health - Sağlık
   » Diet Fitness - Diyet
   » Others - Diğerleri
   » Parenting - Aile
National - Haberler
   » Aegean Region - Ege Bölgesi
   » BlackSea Region - Kara Deniz
   » C.Anatolia Region - İç Anadolu
   » E.Anatolia Region-Doğu Anadolu
   » Marmara Region - Marmara
   » Mediterranean Region-Akdeniz
   » North Cyprus - Kuzey Kıbrıs
   » S.E.Anatolia Region-Güneydoğu
Politics - Politika
   » Cartoons - Karikatürler
   » Opinions - Düşünceler
   » Parties - Partiler
   » Politics Others - Diğerleri
Science - Bilim
   » Nature - Doğa
   » Science Others - Diğerleri
   » Space - Uzay
   » Technology - Teknoloji
Sports - Spor
   » Basketball - Basketbol
   » Golf
   » MLB - Basebol
   » NFL - Amerikan Futbol
   » Others - Diğer Sporlar
   » Racing - Yarış
   » Soccer - Futbol
   » Tennis - Tenis
   » Voleyball - Voleybol
   » Wrestling - Güreş
Travel - Seyahat
   » Destinations - Yerler
   » Travel Adviser-Seyahat
   » Travel News- Seyahat
   » Travel Others - Diğerleri
Weather - Hava
   » Turkey - Türkiye
   » Wold - Dünya
World - Dünya
   » Africa - Afrika
   » Americas - Amerika
   » Asia Pasific - Pasifik
   » Europe - Avrupa
   » Middle East - Ortadoğu
   » US - ABD
::| Anket
Günde ne kadar İnternet kullanıyorsunuz (Kaç saat)?
Bilgisayarım yok
1 saatten az
2 - 3 saat
3 - 5 saat
5 - 7 saat
7 - 9 saatten fazla
Başından kalkmıyorum
::| HaberPostası
İsminiz:
E-postanız:
 
 
National - Haberler
 
 
Gandi Kemal dünya basınında
Çarşamba, 05.26.2010, 03:23pm

Gandi Kemal dünya basınında

Kemal Kılıçdaroğlu’nun görkemli bir Kurultay’da ve büyük bir destek ile CHP Genel Başkanlığına seçilmesi dünyada da yankı buldu.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun görkemli bir Kurultay’da ve büyük bir destek ile CHP Genel Başkanlığına seçilmesi dünyada da yankı buldu. Yabancı medya "Türk Gandi muhalefete liderlik yapacak", "Analistler, partiye yeni bir soluk verebileceğini sölüyüyorlar", "Türk solu için çok olumlu bir işaret", "APK’lilere ilişkin yolsuzluk dosyaları ile gündemi etkilemişti" gibi yorumlar yapıldı.

 

D.100 karayolu trafiğe kapandı
Cuma, 05.18.2012, 02:58pm
Meteoroloji 13 il için yağış uyarısında bulundu. Yağış tüm yurtta etkili olacak. İstanbul'da ise saat 19.00 itibariyle gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.Gebze'de ise başlayan sağanak yağışın ardından hava karardı ve gece görüntüsü yaşandı.
O halka açıldı California zengin olacak
Cuma, 05.18.2012, 02:57pm
Popüler sosyal paylaşım sitesi Facebook'un beklenen halka arzı gerçekleşti.
'O haber uydurma'
Cuma, 05.18.2012, 02:51pm
Başbakan Erdoğan, Uludere iddialarıyla ilgili Bulgaristan'da konuştu.
Ben sessiz kaldıkça...
Cuma, 05.18.2012, 02:51pm
Sinem Kobal, sonunda isyan etti...
Genelkurmay Başkanı gözyaşlarını tutamadı
Cuma, 05.18.2012, 02:49pm
Hatay'da teröristlerin kurduğu pusuda şehit düşen Binbaşı Erhan Dikmen için Kırıkkale’de düzenlenen cenaze törenine, yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Törene katılan Genelkurmay Başkanı Org. Necdet Özel gözyaşlarını tutamadı.
Cezası indirildi
Cuma, 05.18.2012, 02:46pm
Tahkim Kurulu, Trabzonspor'a verilen 4 maçlık seyircisiz oynama cezasında indirime gitti.
Mutluluktan değil kızgınlıktan çay attılar
Cuma, 05.18.2012, 02:44pm
Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, 2012 Yılı yaş çay taban fiyatını açıkladı. 2012 yılı yaş çay taban fiyatı, 1 TL 10 kuruş, destekleme ücreti ise 12 kuruş olmak üzere toplam 1 TL 22 kuruş oldu.
Yunusu kurtarmak için seferber oldular
Cuma, 05.18.2012, 02:44pm
AYDIN’ın Kuşadası İlçesi’ndeki Güvercinada önlerinde bitkin halde görülen ve üzerindeki çipten ve komutlara uymasından eğitimli olduğu belirlenen yunusun kurtarılıp koruma altına alınması için seferberlik ilan edildi.
Danıştay Başkanı hakkında suç duyurusu
Cuma, 05.18.2012, 02:34pm
CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, Danıştay Başkanlığı’na görevini kötüye kullandığı ve yargı görevi yapanı etkilemeye teşebbüs etttiğini iddia ettiği Danıştay Başkanı Hüseyin Karakullukçu hakkında suç duyurusunda bulundu.
Kazadaüç öğretmen can verdi
Cuma, 05.18.2012, 02:22pm
Diyarbakır'ın Bismil İlçesi ile Batman arasında bulunan Salat Köprüsü'nde öğretmenleri taşıyan araç bariyerlere çarptı.
  » Churchill dahil 12 başbakan, 6 Papa gitti; o hala tahtında
  » İstanbul'da yarın bu yollar kapalı
  » MHP'li vekillerden tepki
  » On binlerce konut sahibini rahatlatacak karar
  » Kurumlar vergisinde sürpriz birinci
  » Hepsi sinsi katil
  » İlik İtalya'dan geldi
  » Mühimmat deposunda patlama
  » Çelik'e son veda
  » Dev timsah böyle saldırdı



 
::| En Son Haberler
::| Etkinlikler
Mayıs 2012  
Pz Pt Sa Ça Pe Cu Ct
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Resimli Haberler

3. köprü kuzeyden geçecek
İstanbul’a yapılacak üçüncü köprü için süreç başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün kuzeyindeki iki güzergahtan birini seçecek. Sarıyer-Anadolu Kavağı’nın da, üzerinde düşünülen güzergahlardan biri olduğu belirtiliyor.

ANKARA - İstanbul’a yapılacak üçüncü köprü için çalışmalar hızlandırıldı. Daha önce 7’den 5’e indirilen güzergah sayısı son olarak 2’ye çekildi. İki güzergah da Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün kuzeyinden geçiyor. Yetkililer, karayol tüp geçişi nedeniyle güneydeki güzergahların elendiğini belirtiyor.

İki güzergahtan birinin Sarıyer-Anadolu Kavağı olduğu belirtiliyor. Seçim içinse İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin kararı bekleniyor. Belediye, şehir planında trafiğin hangi bölgeye kaydırılacağını dikkate alarak üçüncü köprü güzergahını Ulaştırma Bakanlığı’na bildirecek.

Belediyenin seçiminin ardından 2008 yılı başında mühendislik ve yapım ihalesine birlikte çıkılması planlanıyor.

3. KÖPRÜ VE OTOYOL 36 AYDA TAMAMLANACAK
Yap-işlet-devret modeline göre yapılacak ihalede en kısa işletme süresini teklif eden kazanacak. Büyük uluslararası firmalar yerli ortaklarıyla hazırlandığı için ihale sürecinin en az 4-5 ay alacağına dikkat çekiliyor.

Projede sadece köprü yapımı olmayacak. Kuzey Marmara Otoyolu da köprüye bağlanarak yapılacak. Üçüncü köprü ve otoyolun yaklaşık 36 ayda tamamlanacağı belirtiliyor.


 
Arayuz Seciniz
[Başa Dön]