Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Thursday, 04.25.2024, 03:58 AM (GMT)

Demba Ba geri dönüyor

Spor Toto Süper Lig'de kümede kalmayı son hafta başaran Göztepe yeni sezonun ilk bombasını patlattı. Kadrosunda köklü değişimlere gitmek için çalışmalarına erken başlayan sarı-kırmızılılar eski golcüsü Demba Ba'yı takıma döndürmek için kolları sıvadı.

İcra memurlarına bıçak çekti: 14 yıl hapsi isteniyor

Kadıköy'de icra işlemi için evine gelen 2 icra memuru ve bir avukata bıçak çekerek hakaret ettiği öne sürülen kişi hakkında, "görevi yaptırmamak için direnme" ve "hakaret" suçlarından 14 yıl 7 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

'Çocuk istismarı edebiyat olamaz…'

Sosyal Hizmetler Uzmanları Derneği'nden içinde pedofili ifadelerin yer aldığı skandal 'Zümrüt Apartmanı' kitabıyla ilgili "Abdullah Şevki adlı şahsın Zümrüt Apartmanı isimli kitabında edebiyat kurgusu kisvesi altında yer alan çocuk pornografisinin sosyal medyada ifşa olması üzerine çocuk istismarınayönelik kamuoyunda oluşan ve sosyal medya üzerinden yayılan toplumsal duyarlılığı olumlu buluyor sorumluları derhal göreve davet ediyoruz" açıklaması geldi.

Galatasaray Adası paravanlarla çevriliyor

İSTANBUL Boğazı'nda 2 yıl önce üzerindeki imara aykırı kaçak yapılar yıkıldıktan sonra olduğu gibi bırakılan Galatasaray Adası ortaya çıkan görüntü kirliliğini kaldırmak için dev paravanlarla çevriliyor.

Ataol BehramoÄŸlu - Ä°ktidar neyi temsil ediyor?

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trİktidar neyitemsil ediyor? -Demokrasilerde siyasal iktidarlar halk iradesini temsil eder.Siyasal iktidar, parlamentoda milletvekiliçoğunluğuna sahip ve parlamentoya karşı sorumlu hükümet demektir.

Deniz Yıldırım - Her şeyin çok güzel olması için

Herşeyin çokgüzel olması için -EkremİmamoğluTürkiye’ye niye iyi geldi? Barıştırdığı, birleştirici bir dil kullandığı ve her şeyden önce de topluma yeniden umut verdiği için.“HerŞey Çok Güzel Olacak” sloganı bunun

Mine Söğüt - Gezi 6 yaşında; peki siz?

Gezi 6 yaşında;peki siz? -Sokaklarda haykırılan sloganlar, duvarlara yazılanlar, meydanlarda, parklarda yapılan konuşmalar, sabahlara kadar çekilen halaylar, iktidarın tüm art niyetlerini ti’ye alan, kötülüğü yok sayan, iyiliğin kazanacağına içtenlikle inana...




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter