Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Thursday, 04.25.2024, 05:10 PM (GMT)

İBB Başkanı İmamoğlu: İstanbul’daki israf yıl sonunda açıklanacak

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB’nin üst düzey yöneticilerini, CHP İstanbul milletvekilleri ve parti meclisi üyeleri ile tanıştırdı. İmamoğlu İstanbul’daki israf ile ilgili çalışmaların sürdüğünü belirterek “Detayları öğrenmeye başladığımızdan beri israf kalemlerini açıklamaya kalkışsak her gün birşeyler söyleriz. Biz bunu tercih etmedik, etmeyeceğiz de. İlk 6 aylık dönemimiz bittiğinde, Türkiye gündemine bunları açıklayacağız” dedi.

HDP heyeti Mardin'de: Havan ve roketlerin geldiği yer araştırılsın

Mardin’in sınır hattındaki Nusaybin ilçesine girişleri “güvenlik” gerekçesiyle engellenen HDP Meclis Başkanvekili Mithat Sancar ile milletvekilleri Pero Dündar ve Ebru Günay’ın da aralarında bulunduğu heyet, yaşananlara ilişkin HDP Mardin İl Örgütü binasında dün basın toplantısı düzenledi.

Şule Çet’in psikolojisini inceleyen bilirkişi heyeti, ‘intihar bulgusu yok’ dedi

Ankara'da,üniversite öğrencisi Şule Çet'in (23) ölümünden önceki psikolojik durumunu incelemekle görevlendirilen bilirkişi heyeti, raporunu tamamladı. Gazi Üniversitesi öğretim üyesi 3 psikiyatri uzmanından oluşan bilirkişi heyetinin hazırladığı raporda, 'Maktulün intihar edebileceğikonusunda dosyada bir bilgi veya gözlemin olmadığı' belirtildi. Raporda ayrıca, Çet'in elindeki bir tutam saç için de 'intihar kanıtı olarak kabul edilemeyeceği' tespitinde bulunuldu.

İYİ Parti heyeti Şanlıurfa'da

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in talimatı üzerine İstanbul milletvekili Ümit Özdağ, Gaziantep milletvekili Hüseyin Filiz, Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ve Yüksek İstişare Kurulu üyesi Hanefi Yıldırım’dan oluşan heyet, Şanlıurfa il teşkilatı yöneticileriylebirlikte Suruç, Akçakale ve Ceylanpınar’ı ziyaret etti. Özdağ, sınırda yaşananları ve gözlemlediklerini Cumhuriyet’e anlattı.

Esenyurt’taki arazi vakfa tahsis edilmişti, mahalleli eylem yaptı

Eski Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun yönetiminde olduğu Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na tahsis edilen 25 dönümlük arsanın geri alınması için eylem yapan Esenyurt Alternatif Kültür Sanat Derneği (Esas-Der) üyeleri, “Bu arsa Esenyurtlu çocukların okul alanıdır!”diyerek arsaya “Lise Kampus Alanı” yazılı tabela dikti.

Deschamps:Türkler çok tutkulu oynuyor

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trFransa Teknik Direktörü Didier Deschamps, maçın önemini çok iyi bildiklerini vurgulayarak, "Bizle aynı puanda olan bir takımla oynayacağız" dedi.

Graham, Trump’ı tebrik etti

Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Donald Trump'a "Suriye’deki savaş suçlarına karşı Türkiye’ye felç edici yaptırımlar uygulanması konusunda Kongre’yle birlikte çalışmanız iyi karar!" dedi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter