Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Thursday, 04.25.2024, 01:01 PM (GMT)

Search by date: 10/8/2019

Natali Avazyan gözaltına alındı

İnsan hakları savunucusu Arlet Natali Avazyan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve ailesinin şikayeti üzerine gözaltına alındı.

Mbappe, Türkiye'ye karşı oynayamayacak

- Fransa Milli Takımı'nın hücum hattının önemli isimlerinden Mbappe, sakatlığı yüzünden EURO 2020 Elemeleri'ndeki İzlanda ve Türkiye maçlarında forma giyemeyecek

CRR’de yeni sezon başlıyor

Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu 30. yılını kutladığı 2019-2020 konser sezonuna, 9 Ekim Perşembe günü 20.00’de şef Cemi’i Can Deliorman yönetimindeki CRR Senfoni Orkestrası ve Korosu’nun vereceği konserle başlıyor.

Sanat tünelinde yolculuk

Türk plastik sanatının usta isimlerini ağırlayan İş Sanat Kibele Sanat Galerisi, 20. sezonunu 8 Ekim Salı günü yalnız kendi koleksiyonunda yer alan eserlerden derlediği “Kibele’nin Hafızası” başlıklı karma sergiyle başlattı.

Gitarın efsane ismi Meola İstanbul'da

Efsane gitarist Al Di Meola, Yapı Kredi 75. Yıl Konserleri kapsamında dörtlüsüyle birlikte hem kendi şarkılarını hem de The Beatles ve Astor Piazzolla şarkılarını akustik olarak 21 Kasım’da Uniq Hall’da yorumlayacak.

Türkülü gösteri Trump’ta

Oyuncu Fırat Tanış’ın tek kişilik türkülü seyirlik gösterisi “Gelin Tanış Olalım”, yarın saat 20.30’da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde tiyatroseverlerle buluşuyor.

Shenema’nın teması ‘Önyargılar’

Festivalİstanbul Kültür ve Sanat Derneği organizasyonu olan Shenema Kısa Film Platformu, görsel algının önem kazandığı günümüzde, sinema ve reklam sektörü vasıtasıyla toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması konusunda farkındalık yaratmaya destek oluyor.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter