Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Thursday, 04.18.2024, 03:07 AM (GMT)

Search by date: 2/8/2020

İktidar medyası Kütahyalı’dan vazgeçmiyor

Melih Gökçek ve oğlunun kanalı Beyaz TV’de yayınlanan bir spor programında, Boşnaklara yönelik ırkçı ve ahlak dışı çirkin söylemde bulunan ve 10 ay hapis cezası alan Rasim Ozan Kütahyalı, Güneş Gazetesi'nde köşe yazmaya başladı.

Gökhan Gönül 'penaltı' tartışması için ne dedi?

Beşiktaş’ın deneyimli futbolcusu Gökhan Gönül, Gaziantep karşılaşmasının son dakikalarında Kenan Özer’e yaptığı hareket sonrasında Hakem Alper Ulusoy’a pozisyonun penaltı olabileceğini belirterek VAR’a bakılması gerektiğini söylediğini ifade etti.

Kevin Prince Boateng gol attı ve konuştu!

Beşiktaş kariyerine golle başlayan Kevin Prince Boateng, attığı golün ardından stat hoparlöründe İbrahim Tatlıses’in ‘Bitanem’ şarkısının çalınmasıyla ilgili “Birçok ülkede bulundum, birçok takımda oynadım. Gerçekten unutulmaz bir an oldu benim için. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu tip bir anı benim için bu kadar özel bir ana getirdiler” dedi.

Beklenen kar geldi!

Cumhuriyet GazetesiCumhuriyet GazetesiMeteoroloji'nin uyarılarının ardından günlerdir beklenen kar yağışı gece saatlerinde İstanbul'da etkisini göstermeye başladı.

‘Tek sözcüklük’ oyun

Başbuğ’un “Bu kanun teklifinin FETÖ’nün emriyle, hazırlandığını düşünüyorum” dediği 2009 yılındaki yasa değişikliğinde, AKP muhalefeti oyuna getirdi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter