Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Thursday, 03.28.2024, 09:52 AM (GMT)

Search by date: 7/11/2019

Akdeniz kıskacı

Doğu Akdeniz’de Türkiye’nin sondaj faaliyetlerine baskı politikası tam gaz. Türkiye’nin sondaj çalışmalarını sürdürmesi halinde AB’nin, üst düzey temasların yanı sıra hava ulaşımı müzakerelerini askıya almayı gündeme getirebileceği savunuldu.

Erdoğan 'ucube' demişti... 8 yıl sonra karar verildi

Anayasa Mahkemesi (AYM), Kars’ta dönemin Başbakanı Tayyip Erdoğan’ın “ucube” dediği İnsan Anıtı’nın 2011’de yıkılması nedeniyle Heykeltraş Mehmet Aksoy’un anayasada güvence altına alınan ifade ve sanat hürriyetlerinin ihlal edildiğine karar verdi.

BeyoÄŸlu'nda dehÅŸet gecesi

Beyoğlu'nda, motosikletli 6 kişinin bulunduğu gruptan, sokakta bekleyenlere yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıda bir kişi yaralandı.

Turizm ajansına rötuş

AKP geri adım attı, kurulacak tanıtım ajansına Sayıştay yolu açıldı, ‘yatırım’ faaliyeti tekliften çıkarıldı.

Çarklar faize çalıştı

İSO İkinci 500’ün her 100 TL’lik faaliyet kârının 52.6 TL’si finansman giderlerine gitti. Türkiye’nin ikinci 500 büyük sanayi kuruluşunun toplam borcu 96.7 milyar TL’ye yükselirken, faiz giderleri bir yılda yüzde 86.5 arttı.

Kartal Belediye Başkanı Yüksel'den dikkat çeken 'bütçe' açıklaması

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İBB Meclisi'ndeki bütçe görüşmelerinde çok önemli bir detaya dikkat çekti. Başkan Yüksel "2018 yılında bütçe görüşmelerinde ekonominin ve İBB bütçesinin bu şekilde kötüye gideceğini öngörmüş ve görüşlerimizi belirtmiştik" dedi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter