Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 03.29.2024, 04:39 AM (GMT)

Search by date: 8/10/2019

Zam yürürlük tarihinden önce faturada

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trDenizli’nin AKP’li Belediye Başkanı Osman Zolan, seçimden önce su faturasına zam yapılmayacak demesine karşın yürürlük tarihinden önce su faturasına yüzde 20 zam yaptı. Yapılan fiyat artışına tepki gösteren CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, “Yürürlük tarihinden önceki faturaya zam uygulanması benzeri görülmemiş bir uygulamadır. Utanç vericidir. Kanunsuzluktur” dedi.

Kurban Bayramınız kutlu olsun... Bayramda dolu dolu Cumhuriyet

Kurban Bayramınız kutlu olsun. Bu bayramda da Cumhuriyet özel haberleri ve söyleşileriyle dolu dolu olacak. Irwin Weil ile Dostoyevski buluşmasını bugün Demir Aytaç'ın kaleminden okuyabilirsiniz. Yarın ise Miyase İlknur'un izlenimleri ve Vedat Arık'ın fotoğraflarıyla Kaz Dağları dosyası açılacak.

Çanakkale'de orman yangını

Çanakkale'nin Eceabat ilçesine bağlı Behramlı köyü yakınlarında orman yangını çıktı. Yangına çok sayıda arazöz ve itfaiye aracıyla müdahale ediyor.

Trump: Kim, füze denemeleri için özür diledi

ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un kendisine gönderdiği mektupta kısa menzilli füze denemeleri için ''özür dilediğini'' ve Kim ile çok yakında görüşmeyi umut ettiğini belirtti.

Askeri konvoydaki mühimmat yüklü kamyonda yangın

Konya'da askeri konvoydaki mühimmat yüklü kamyonda yangın çıktı. Kamyonun kasasında bulunan mühimmatlar patlayarak çevreye saçıldı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Hollanda'da hortum stadın çatısını çökertti

Hollanda Eredivisie ekiplerinden AZ Alkmaar'ın maçlarına ev sahipliği yapan AFAS Stadyumu'nun çatısının bir kısmı hortum sebebiyle çöktü. Öte yandan hortum, Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da da büyük yıkımlara yol açarken, Lüksemburg ve Fransa'da da etkisi görüldü.

Bakan Koca: Türkiye, hava ambulans sisteminde son derece ilerde

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Türkiye, kendi vatandaşlarına hiçbir ücret almadan hava ambulansı hizmeti sunan tek ülkedir” ifadelerinin doğru olmadığını öne süren “Bakan’ın ‘tek ülke Türkiye’ sözü doğru çıkmadı” başlığıyla yayımlanan haberleri yalanladı.Koca, “Türkiye hava ambulans sisteminde son derece ileri noktadadır, sigortalı olup olmadığına bakmaksızın tüm vatandaşlarına en geniş kapsamda

13 yaşındaki piyaniste birincilik ödülü

ÇEV Sanat’ın Cihat Aşkın, Fazıl Say, İbrahim Yazıcı ve Bülent Evcil’den oluşan Sanat Kurulu’nun seçtiği 42 üstün yetenekli sanatçıdan biri olan 13 yaşındaki Tarık Kaan Alkan, 9. Maria Herrero Uluslararası Piyano Yarışması’nda 11-13 yaş kategorisinde Birincilik ödülünü kazandı.

Sertab Erener’den Eurovision belgeseli

Son aylardaçeşitli defalar sergilediği “Sertab’ın Müzikali” projesiyle beğeni toplayan Sertab Erener, dijital müzik dergisi Back On Stage’e verdiği söyleşide önemli açıklamalarda bulundu.

Edremit yazarları bekliyor

17 Ağustos Cumartesi günü başlayıp 25 Ağustos Pazar günü bitecek 3. Edremit Kitap Fuarı için geri sayım başladı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter