Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 04.19.2024, 02:34 AM (GMT)

Search by date: 1/19/2020

Müzik değil eğlence isteniyor

Utku Uysal’ın adını ilk kez üç yıl önce duydum. Arkadaşlarımla canlı müzik dinlemeye gitmek istiyorduk, bu konudaki uzmanımız Şenay Düdek tavsiye etti; “Çok zengin bir repertuarı vardır, size de hitap eder, sahnesi de eğlencelidir” dedi...

Hayaller sonsuz

Sanatseverler 2020 yılında yine birbirinden önemli sanatçıların, birbirinden değerli eserlerini yakından görme olanağı bulacak. Biz de müze ve sergilerin yetkilileriyle yeni yılın programlarını konuştuk. İlk olarak Sakıp Sabancı Müzesi (SSM) Müdürü Dr. Nazan Ölçer’i konuk ediyoruz.

Aral: Edebiyat düşündürmeli

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti kültür sanat etkinliklerine devam ediyor. Kültür Sanat Komisyonu’nun hazırladığı söyleşi programının üçüncüsü “Edebiyat ve Günümüz” başlığıyla önceki gün TGC Basın Müzesi’nde yapıldı. Kolaylaştırıcılığını TGC Kültür Sanat Komisyonu sekreteri Gamze Akdemir’in üstlendiği söyleşinin konuğu usta edebiyatçı İnci Aral oldu. Söyleşide değişen yazın anlayışı, okur profili beklentileri ve revaçtaki türler ele alındı.

Felsefe Olimpiyatı ödülleri verildi

Türkiye Felsefe Kurumu (TFK) Çocuklar İçin Felsefe Birimi’nin 1 Aralık 2019’da on üç merkezde düzenlediği 24. Türkiye Felsefe Olimpiyatı ödül töreni İstanbul, Özel Sainte Pulcherie Fransız Lisesi’nde yapıldı.

Karnelerini aldıktan sonra kaybolan kardeşler bulundu

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde dün sabah karnelerini almak için evden çıktıktan sonra kendilerinden haber alınamayan ve bu akşam saatlerinde Şanlıurfa kent merkezinde bulunan ortaokul öğrencileri Medine ve Bünyamin Baturalp kardeşler, ailesine teslim edildi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter