Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 04.19.2024, 09:45 PM (GMT)

Search by date: 11/19/2019

AKP'de bir istifa daha

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ihracıyla başlayan süreçte AKP’den bir ayrılık haberi daha geldi. AKP'nin eski İstanbul İl Başkan Yardımcısı olan Habibe Çiftcioğlu Başer partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Gerçek bir aşk hikâyesi “Söz vermiştin” sinemalarda

Gerçek bir aşk hikâyesine dayanan ve geçtiğimiz hafta vizyona giren ve “Söz Vermiştin” filmi, seyirciye aşkı, bir erkeğin gözünden yaşatıyor. Erkeğin aşkı ne denli duygu dolu, ne denli tutkulu, ne denli derinden yaşadığını gösteren “Söz Vermiştin”, sadece kadınların aşkı yaşadığı klasik aşk filmlerine meydan okuyor.

Hong Kong'da neler oluyor?

Haziran ayında başlayan protesto gösterileri beş aydır şiddetini artırarak devam ediyor. Son olarak üniversite kampüsü göstericiler ile polis arasındaki çatışmaların yoğunlaştığı noktalardan biri oldu. Gösteriler nasıl başladı? Talepler ne? Ve Hong Kong yönetimi taleplere nasıl karşılık veriyor?

FETÖ operasyonu: 133 gözaltı kararı

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet GazetesiFETÖ’nün TSK’deki kripto yapılanmasına yönelik İzmir merkezli operasyonda 82'si muvazzaf 133 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

‘Hırsız ÖSO’ tartışması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz, “Afrin’de ÖSO’nun çaldığı zeytinlerden üretilen zeytinyağlarının Türkiye üzerinden ihraç edildiğini” söyledi. AKP’li Aydemir, “Eğer biz almazsak bunları kim alacak” dedi.

Mevcut yönetim Türk-İş’e aday

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı ve Türk-İş Genel Sekreteri Pevrul Kavlak, herkesin kıdem tazminatı almasını istediklerini vurgulayarak, sendikal örgütlenme önünde ciddi engeller olduğunu söyledi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter