Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 04.20.2024, 09:40 AM (GMT)

Search by date: 4/29/2019

Kerimcan Durmaz hakkında suç duyurusu

Bursa'da avukatlar Merve Saruhan Aydıngöz ile Melih Altıkardeş, Instagram hesabından müstehcen video paylaştığı iddia edilen sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durmaz hakkında suç duyurusunda bulundu. Avukatlar, milyonlarca takipçisi bulunan Kerimcan Durmaz'ın 'hayasızca hareketler', 'cinsel taciz' ve tespit edilecekdiğer suçlardan cezalandırılmasını istedi.

Cambridge Profesörlerinden İstanbul'da Öğretmenlere Eğitim Konferansı!

Milli Eğitim Bakanlığı onayı ile uluslararası program uygulayan Türkiye’nin öncü devlet ve özel okullarından öğretmenler, program koordinatörleri ve okul kurucuları, Cambridge Üniversitesi ile Tarabya İngiliz Okulları işbirliğinde gerçekleştirilen “İlham Veren Öğretim, İlham Veren Öğrenme” konferansında bir araya geldiler.

AYM Cumhuriyet davası için toplanacak

AYM, Cumhuriyet davasına ilişkin yapılan bireysel başvuruları ve tutuklu olan gazeteci yazar Ahmet Altan ile Nazlı Ilıcak’ın arasında bulunduğu 4 gazetecinin durumunu 2 Mayıs'ta ele alacak.

Taksitli telefon alanlara emsal niteliÄŸinde karar

Tüketici Hak Arama Derneği Genel Başkanı ve Tüketici Birliği Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Altay, GSM operatöründen hattın üzerine peşin fiyatına 12 taksitle aldığı telefona 495 TL vade farkı yansıtıldığını görünce Erzurum Palandöken ilçesi Kaymakamlığı Tüketici Hakem Heyetine başvuru yaptı. Hakem heyetinden Altay, lehine çıkan kararla yansıtılan 495 TL`lik farkı iptal ettirdi.

Eski Yargıtay üyesi Ahmet Toker'e hapis istemi

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.tr"Balyoz", "askeri casusluk", "Hrant Dink", "devrimci karargah" davalarına bakan mahkemelerin kararlarını onayan Yargıtay 9. Ceza Dairesinin eski üyesi Ahmet Toker'in yargılandığı davada, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığınca esas hakkında mütalaa sunuldu.

Çocuğa cinsel istismar şüphelisi serbest bırakıldı

Gaziantep'te, 10 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen kişi vatandaşlar tarafından yakalandı. Şüpheli, öfkeli kalabalık tarafından dövüldükten sonra polise teslim edildi.Sorgusunda suçlamaları kabul etmeyen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıylaserbest bırakıldı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter