Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Thursday, 03.28.2024, 10:19 AM (GMT)

Search by date: 4/27/2019

İran'da din adamına suikast

İran'ın batısındaki Hemedan kentinde Şii din adamı Huccet-ül-İslam Mustafa Kasımi, (46) uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

3 metrelik dev anakonda yılanı için seferber oldular!

Brezilya'da eyaletler arası yolculuk yapan sürücüler geçtiğimiz günlerde beklenmedik bir olayla karşılaştı. Porto Velho şehri yakınlarında yoldan geçen yılan görenleri şaşırttı. Yolda 3 metrelik anakonda yılanını görenler o anları kameraya aldı.

Galatasaray, borsadaÅŸampiyon

Galatasaray'ın internet sitesinden yaptığı açıklamada piyasa değeri ile rakiplerini geride bıraktı.

4üniversiteli kız, arkadaşlarını taksiye bindirip...

ERZURUM'da, 7 yıl önce dedikodu yaptığı iddiasıyla taksiye bindirdikleri G.D. adlı genç kızı tekme ve sopalarla döven üniversiteli 4 kız öğrenci ile taksi şoförüne 3'er yıl 4'er ay, azmettirici Murat Ç.'ye 10 ay hapis cezaları verilen karar, Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı tarafından Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın yokluğunda karar verilemeyeceği gerekçesiyle mahkemeye geri gönderildi. Yargıtay, yargılamayı yapan mahkemeden gerekçeli kararın bakanlığa tebliğ edilmesini istedi. Mahkeme de gerekçeli kararı bakanlığa yolladı.

Galatasaray, taktikçalıştı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter