Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 05.10.2024, 01:59 PM (GMT)

News - Haberler

‘Ahbap çavuş’ önlemi

23 Haziranİstanbul seçiminin ardından partideki değişim baskısı üzerine olağan kongreyi 1 yıl öne çeken Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yeni parti hazırlıklarını da dikkate alarak, teşkilatlardaki değişimi bu kez farklı bir stratejiyle yapmayı planlıyor.

Mızraklı, siteden silindi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, internet sitesine görevden alınan Selçuk Mızraklı’nın çalışmalarını kaldırıp, önceki kayyımın icraatlarını koydurdu.

Mahsur kalan 17 kişi kurtarıldı

Samsun’da 2 kişinin yaşamını yitirdiği Salıpazarı’nın ardından Terme’yi de vuran sel, yaşamı felç etti.

Makas, Zeytinli’ye geliyor!

Hollandalı Anadolu rock müzik grubu Makas, 29 Ağustos’ta Mask Live Pera’da, 30 Ağustos’ta Bandırma Hayal Kahvesi’nde ve 31 Ağustos’ta Zeytinli Rock Festivali’nde sahneye çıkacak.

Kit Harington Marvel Evreni’nde!

“Game of Thrones” dizisinde canlandırdığı Jon Snow karakteriyle tanınan oyuncu Kit Harington, Marvel Sinematik Evreni’nde yeni bir projeyle sevenlerinin karşısına çıkacak.

Ewan McGregor yeniden Yıldız Savaşları’nda!

Disney firmasının filmleri, televizyon programları, ürünleri gibi birçok projesinin görücüye çıktığı ve konuşulduğu D23 Expo etkinliğinde yeni “Star Wars (Yıldız Savaşları)” dizisi “The Madalorian”ın ilk fragmanı yayımladı.

Telefon dolandırıcılarından muhtar kurtardı

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde yaşayan N.B.'yi cep telefonu ile arayan ve kendisini 'jandarma komutanı' olarak tanıtan kişi, terör olayları ile bağlantılı olduğunu söyleyerek para vermesini istedi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter