Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Monday, 05.20.2024, 05:43 PM (GMT)

News - Haberler

Urla'da orman yangını

İzmir'in Urla ilçesinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında 1 hektarlık makilik alan zarar gördü. Havadan ve karadan yapılan müdahale ile yangın söndürüldü.

Ä°BB duyuruya girilemiyor

İBB Başkanı'nın yarın devir-teslim töreniyle göreve başlamasından önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin @ibbduyuru hesabı,gizli hesap olarak değiştirildi.

Maltepe Belediyesinden kiralık spor tesisi

Maltepe Belediye Başkanlığı, Altayçeşme Mahallesi 29/3 pafta, 16665 ada 356 sayılı parsel üzerinde bulunan spor kompleksi içinde yer alan spor salonlarını ve büfeyi kiraya verecek.

Otokoç'tan alarm: Büyük sıkıntılar kapıda

Ekonomik krizin ençok etkilediği sektörlerin başında otomotiv sektöre geliyor. 2017 yılını yüzde 60’lık daralmayla tamamlayan sektörün yüzü bu yıl da gülmedi. Yılın ilk beş ayındaki daralma yüzde 50’yi buldu.

Gemlik Kaymakamı'nın kavgada yaralanan 3 oğlundan Safa öldü

Bursa'nın Gemlik Kaymakamı Kemal İnan'ın Denizli'de yaşayan ve çıkan kavgada bıçaklanan 3 oğlundan, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Safa Akif İnan'ın Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsisi tamamlandı.

Karamollaoğlu: Bir büyü vardı seçmenin üzerinde, o büyü bozuldu

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin sonucuna ilişkin, "Bir büyü vardı seçmenin üzerinde, o büyü bozuldu. Artık seçmen, 'Sayın Cumhurbaşkanı böyle dedi' diye öyle davranmıyor, uyandı" dedi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter