Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Thursday, 06.13.2024, 03:05 PM (GMT)

News - Haberler

ABD'nin Vermont eyaletinde silahlı saldırgan paniği

ABD'nin Vermont eyaletinin Montpelier kentinde bulunan Eyalet Kongre binasının bulunduğu komplekste silahlı saldırgan paniği yaşandı. Polis, çalışanları tahliye ederek bölgede arama çalışması başlattı.

Doğalgaza yüzde 14.90 zam

Son günlerde art arda gelen zamlara bir yenisi daha eklendi. Doğalgaz fiyatlarına yüzde 14,90 zam yapıldı. Fiyatların 1 Eylül 2019'dan itibaren geçerli olacağı belirtildi. Doğalgaza, 1 Ağustos’ta da yüzde 15 zam gelmişti.

Roma Teknik Direktörü'nden kura yorumu

Roma'nın Portekizli teknik direktörü Paulo Fonseca, Roma’nın UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda Medipol Başakşehir, Wolfsberger ve Borussia Mönchengladbach ile eşleştiği kura çekimini değerlendirdi.

Çavuşoğlu: Rusya’dan uçak aldığımızı söylemedik; F-35 programının bir parçasıyız

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu resmi ziyarette bulunmak için gittiği Norveç’te Dışişleri Bakanı Ine Eriksen Soreide ile ortak basın toplantısı gerçekleştirdi. Basın toplantısında konuşan Çavuşoğlu, Rusya üzerine yöneltilen bir soruya “İlk olarak Rusya’dan uçakaldığımızı söylemedik. F-35 programının bir parçasıyız'' şeklinde yanıt verdi.

Malatya'daşiddetli rüzgar can aldı

Malatya'daşiddetli rüzgar nedeniyle hastane inşaatında çalışan işçilerin üzerine levha düştü. Olayda 1 işçi hayatını kaybederken, 1 işçi de ağır yaralandı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter