News - Haberler
Mario Lemina'dan Kasımpaşa maçıaçıklaması: 'Sakatlığım yok ama...'
Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa ile 3-3 berabere kalan Galatasaray'da Gabonlu oyuncu Mario Lemina, maçın ardından konuştu.Haberi Haber Kaynağından OkuHamile kadın hayatınıkaybetti: O anların görüntüleri ortayaçıktı
Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde elektrikli bisikletten düşerek ağır yaralanan, hastaneye götürüldüğü ambulansta bir kaza daha geçiren 24 yaşındaki kadın hayatını kaybetti. Genç kadının elektrikli bisiklet ile kaza yaptığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.Haberi Haber Kaynağından OkuSahaya hava ambulansıindi: Maça ara verildi!
Zaraspor ile Şarkışla Belediyespor futbol takımları arasında oynanan Süper Amatör Lig play-off maçına, sahaya ambulans helikopterin inmesi nedeniyle bir süre ara verildi.Haberi Haber Kaynağından OkuBülent Arınç, Mesud Barzani ile bir araya geldi: 'Türk halkına selamlarınıiletti'
AKP'nin kurucularından TBMM'nin eski Başkanı Bülent Arınç, 'Erbil Forumu'na katılmak için gittiği Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde KDP Başkanı Mesud Barzani ile görüştü.Haberi Haber Kaynağından Oku‘Erdoğan’a oy verdim’demişti:‘İYİParti’den istifa eden vekil, CHP’ye katılıyor’iddiası
İYİ Parti’den istifa eden Adnan Beker’in salı günü CHP’ye katılacağı iddia edildi. Beker daha önce 28 Mayıs'taki seçimde AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy verdiğini açıklamış ve 6'lı masayı eleştirmişti.Haberi Haber Kaynağından OkuRuhunuzu ve bedeninizi dinlendirerek strese son verin: Zihninizi sakinleştirecek 9 etkili yöntem
Doğru alışkanlıkları hayatınıza dahil etmek, stres seviyesini düşürür ve daha dengeli bir ruh haline kavuşmanızı sağlar. Peki, hangi çözümler ile ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirebilirsiniz? İşte, zihninizi sakinleştiren ve stresi azaltan 9 yöntem...Haberi Haber Kaynağından OkuGalatasaray Daikin kendi evinde set vermedi!
Galatasaray Daikin, Voıleybol Sultanlar Ligi'nin 23. haftasında kendi evinde ağırladığı Keçiören Belediyesi Sigorta Shop'u 3-0 mağlup etti.Haberi Haber Kaynağından OkuGalatasaray deplasmanda kayıp!
Galatasaray, Basketbol Süper Ligi'nin 19. haftasında deplasmanda karşılaştığı Merkezefendi Belediyesi Basket'e 98-96 mağlup oldu.Haberi Haber Kaynağından OkuMart ayında burçlarıneler bekliyor?
Mart ayı, yenilikler, fırsatlar ve dönüşümler getirecek. Burcunuza özel gelişmelere dikkat ederek bu süreci en verimli şekilde değerlendirebilirsiniz.Haberi Haber Kaynağından OkuGalatasaray'da duraklama dönemi: Son 6 maçta tek galibiyet!
Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa ile 3-3 berabere kalan Galatasaray, son 6 maçta 1 kez galibiyet alabildi.Haberi Haber Kaynağından OkuŞanlıurfa'da 'sanal dolandırıcılık' baskını: 2şüpheli de yakalandı!
Türkçe Haberler En Son BaşlıklarŞanlıurfa’da sanal ortamda vatandaşları dolandıran 2 şüpheli, polis ekipleri tarafından tespit edilerek kıskıvrak yakalandı.Haberi Haber Kaynağından Oku