Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 04.19.2024, 02:31 AM (GMT)

Cezaevinde görüş talebine ret

İstanbul Silivri Cezaevi 9 No’lu Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunan Grup Yorum üyesi olan kardeşi Emel Yeşilırmak ile görüşen Ebru Yeşilırmak (30), aynı cevaevinde tutuklu bulunan nişanlısı Ümit Çimen (34) ile “sakıncalı bulunduğu” gerekçesi ile görüştürülmüyor.

Savcıların ‘Zindaşti için baskı yaptı’ dediği ‘Anayasa Profesörü’ için dosya Cumhuriyet Başsavcılığı'nda

İranlı uyuşturucu baronu Naci Şerifi Zindaşti’nin dönemin Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Burhan Kuzu’nun baskısı ile tahliye edildiği iddiasıyla ilgili soruşturma başlatan Hâkimler Savcılar Kurulu’nun (HSK) hazırladığı dosyayı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderdiği öğrenildi.

Eskiİçişleri Bakanı Sadettin Tantan: 'Türkiye Başsavcılık Kurumu' kurulmalı

Eskiİçişleri Bakanı Sadettin Tantan, gündeme ilişkin Cumhuriyet’in sorularını yanıtladı. Örgütlü suç şebekelerinin ülkeyi adeta ele geçirdiğini belirten Tantan, içeriden ve dışarıdan yapılan saldırılarla sistematik mücadele için Türkiye Başsavcılık Kurumu”nun kurulmasıgerektiğinin altını çizdi.

AKP’li Esenler Belediyesi’nin borçlarına karşılık daire verme kararına CHP’den tepki: ‘Sata sata bitiremediler’

AKP’li Esenler Belediyesi, Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) olan prim ve vergi borçlarına karşılık Ömür İstanbul projesinde kendisine ait çok sayıda daireyi vermeyi planlıyor. Esenler Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi Kemal Şahin, “Kentsel dönüşüm için yaptığınız konutları şimdi SGK borcunu ödeyemediğiniz için veriyorsunuz. Sata sata Esenler’i bitireceksiniz” dedi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter