Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Thursday, 06.13.2024, 11:28 AM (GMT)

Search by date: 5/8/2019

Aliİhsan Yavuz'dan Şahan Gökbakar'ın taklidine yanıt

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trAKP Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, sosyal medyada espiri konusu olan 'Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu' sözlerini taklit eden komedyen Şahan Gökbakar'a yanıt verdi.

PEN’den YSK’ye kınama

PEN Yazarlar Derneği, YSK’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini yenileme kararına ilişkin açıklama yayımladı.

Kaan Tangöze’ye ‘kadına şiddet’ soruşturması

Oyuncu Seçkin Piriler’in, eski eşi olan şarkıcı Kaan Tangöze tarafından darp edildiği iddiasıyla emniyete yaptığı şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı. Duman Grubu'nun solisti Kaan Tangöze emniyete götürüldü. Tangöze’nin ifadesi alınırken, Piriler için koruma kararı verildiği öğrenildi.

BaÅŸkan Rity Panh

72. Cannes Film Festivali’nin bu yılki Altın Kamera Jürisi’ne Kamboçyalı sinemacı Rity Panh başkanlık edecek.

Sihirli Flüt Çin turnesinde

Sihirli Flüt unvanlı uluslararası flüt sanatçımız Şefika Kutluer, aldığı davetler üzerine 3 konser vermek üzere Çin’e gidiyor.

KKTC hükümeti yarın istifasını sunacak

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet’inde (KKTC) 15 ay önce Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) liderliğinde, Demokrat Parti (DP), Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) ve Halkın Partisi (HP) ortaklığında kurulan Koalisyon Hükümeti, Halkın Partisi'nin çekilme kararı almasıyla bozuldu. Başbakan Tufan Erhürman, hükümetin yarın istifa edeceğini duyurdu.

Cumhuriyet ne eğilir ne de bükülür

Adını Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün koyduğu gazetemizin kuruluşunun 95. yılı İstanbul ve Ankara'da düzenlenen özel etkinliklerle kutlandı

Dört ayda 545 işçi öldü

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği (İSİG) Meclisi’nin verilerine göre, nisan ayında ikisi çocuk en az 145 işçi iş cinayetlerinde hayatını kaybetti.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter