Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 06.14.2024, 06:38 AM (GMT)

Search by date: 6/8/2019

Bağışlanan organları nakil bekleyen hastalara umut oldu

MUĞLA'nın Milas ilçesinde, kullandığı otomobille yaptığı kazada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 4 gün sonra beyin ölümü gerçekleşen bir çocuk annesi Esra Öztürk'ün (20) organları, yakınları tarafından bağışlandı. Bağışlanan organlardan karaciğer ve böbrekleri İzmir ile Ankara'daki nakil bekleyen hastalar için umut oldu.

Bakan Kurumçözemediği matematik sorusu için eşinden yardım aldı

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Avcılar Tahtakale Mahallesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu. Bir kafeye giren bakan Kurum, üniversite sınavlarına hazırlanan gençlerle soru çözdü. Bakan Kurum, zorlandığı bir matematik sorusunu Matematik öğretmeni eşinden yardım alarak çözdü.

Adana'da 6 dekar orman kül oldu

ADANA'nın Feke ilçesinde çıkan orman yangınında 6 dekarlık alan yandı. Feke ilçesine bağlı Gedikli ve Yeşildüşmüş mahallelerinde ormanlık alanda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangına Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, 1 helikopter, 8 arasöz ve çok sayıda işçi ile müdahale etti.

Otomobil TIR'ın altında kaldı: 3 yaralı

Kaza,öğle saatlerinde Söğütlü Mahallesi, Karadeniz Sahil yolunda meydana geldi. Trabzon'dan Giresun'a giden sürücüsünün ismi öğrenilmeyen yabancı plakalı TIR, önünde giden Mustafa Kurt yönetimindeki 52 DR 482 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, önündeki TIR'ın dorsesinin altına girdi.

Yıllar süren küslük bitti mi?

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trRap müziğinin sevilen ismi Ceza'nın babası hayatını kaybetti. Ceza'ya yıllardır kavgalı olduğu Sagopa Kajmer'den başsağlığı mesajı geldi.

Taciz iddiası ortalığı karıştırdı!

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bir kadının tacize uğradığı iddiası yurttaşları öfkelendirdi. Öfkelenen kalabalık tacizde bulunduğu iddia edilen kişiyi cadde ortasında tekme tokat darp ederken, olaya müdahale eden polisler darp edilen şahsı kızgın yurttaşın elinden güçlükle alabildi.

Hollanda bu olayı konuşuyor! Genç kızla ilgili şoke eden gerçek

Hollanda’da cinsel istismara uğrayan 17 yaşındaki Noa Pothoven'ın ötanazi programına başvurarak yaşamına son verdiği iddia edilmişti. Pothoven'in ötanazi talebinin gerekli koşulları sağlamadığı için kabul edilmediği bu sebeple genç kızın yemeyi ve içmeyi reddederek yaşamına son verdiği ortaya çıktı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter