Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 04.20.2024, 12:17 PM (GMT)

Search by date: 4/29/2019

Foça'da 'çocuk istismarı' protestosu: Sessiz kalmak suça ortak olmaktır

İzmir'in Foça İlçesi’nde, son günlerde Türkiye genelinde yaşanan çocuk istismarı ve bu konudaki suçlarla ilgili yasal eksiklikler protesto edildi. CHP Foça Kadın Kolları Başkanı Suna Saraçoğlu yaptığı basın açıklamasında "Hükümeti acil olarak tedbir almaya çağırıyoruz. Çocuklarımızı korumak hepimizin görevidir. İstismara susmak, buna sessiz kalmak suça ortak olmaktır" dedi.

D-100'de zincirleme kaza

Pendik D - 100 Karayolu'nda hızlı seyreden bir otomobil, trafiğin yavaşlamasıyla duramayarak önündeki araca çarptı. Çarpılan araç da savrularak önündeki araca çarpınca 3 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada 3 kişi yaralandı.

Ankara Valiliği'nden F-16 uyarısı

Ankara Valiliği, yarın Kahramankazan'da gerçekleşecek F-16 uçuşu sırasında oluşacak ses nedeniyle halkın endişeye kapılmaması uyarısında bulundu.

Bakırköy'de bıçaklı saldırıya uğrayan esnaf öldü

Bakırköy'de esnaf olan Muhittin Altundere, iddiaya göre daha önceden husumetli olduğu bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Altundere, boğazına aldığı bıçak darbesi ile işyerinin merdivenlerine yığıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Altundere'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

AKP'ninİstanbul itirazı YSK kararlarıyla boşa düştü

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, AKP'nin İstanbul seçimleriyle ilgili iddialarına Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) kararlarıyla yanıt verdi. YSK'nin daha önceki kararlarını paylaşan Erkek, ''YSK, hukuka ve daha önce verdiği kararlara uyarsa ki öyle yapacağına inanmak istiyoruz, AKParti'nin itirazının reddedilmesi gerekir. Vicdanların yanında, hukuk da Ekrem İmamoğlu’nun seçimi kazandığını açıkça göstermektedir'' dedi.

MarmaraÜniversitesi avukat ve büro personeli alacak

MarmaraÜniversitesi'nde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4'üncü maddesinin (B) fıkrasına göre sözleşmeli personel olarak istihdam edilmek üzere avukat ve büro personeli alınacak.

Avcılar'da 5 katlı binada çökme... Yurttaşlar tahliye edildi

Avcılar'da 5 katlı binanın giriş katındaki evinin iç duvarında çökme meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, binanın genelinde risk olduğu gerekçesiyle yurttaşları tahliye etti. Polis çevrede önlem alırken belediye ekipleri de binayı mühürledi. Binada detaylı inceleme yapılacağı öğrenildi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter