Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Thursday, 05.23.2024, 05:31 AM (GMT)

Search by date: 5/27/2019

HasanÅžaÅŸ PFDK'ya sevk edildi

Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş, Medipol Başakşehir maçındaki "hakareti ve saldırısı" nedeniyle, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

Soylu'nun yeni iddiası: Zarftan çıktıktan sonra hile başlıyor

AKP'ninİBB seçimlerinde hile olduğuna yönelik iddiası yeni bir boyut kazandı. Eski İBB Başkanı Müvlüt Uysal AKP seçmeninin soyisimden tespit edildiğini iddia ederken, AKP'nin İBB adayı Binali Yıldırım tipinden anlaşıldığını savunmuştu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise "Zarfın içinde hile yok, zarftan çıktıktan sonra hile başlıyor" dedi.

Tevfik Göksu, İBB'nin 80 milyonluk israfını ‘dolaylı olarak’ kabul etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) AKP Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, İBB’nin internet sitesi için 80 milyon lira harcandığını ‘dolaylı olarak’ kabul etti. Harcanan meblayı eleştiren uzmanlar, bu miktara büyük kamu projelerinden olan SEÇSİS, MERNİS gibi sistemlerin bazılarının geliştirme ve tasarım işlerinin yapılabileceğini vurguladı.

Soyadından 'AKP'li olduğunu' anlıyordu: Mevlüt Uysal'a ödül gibi atama

Kamu bankaları Vakıfbank ve Halkbank’ın Genel Kurul toplantıları gerçekleştirildi. AKP’li isimler yönetim kurullarına getirildi. İnsanların soyadlarına bakarak hangi partiye oy verildiğini anlayan AKP'li eski İstanbul Belediye Başkanı Mevlüt Uysal Halk Bank'ın Yönetim Kurulu Üyesi oldu.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter