Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Thursday, 04.18.2024, 03:26 AM (GMT)

Search by date: 10/11/2019

Seyirci Yusuf’u istedi

- 2020 Avrupa FutbolŞampiyonası (EURO 2020) Elemeleri H Grubu 7. maçında Arnavutluk'u 90. dakikadaki golle 1-0 yenen Türkiye, 18 puanla liderlik koltuğundaki yerini korudu- Ay-yıldızlı ekip grupta sahasındaki 4. maçı da gol yemeden kazandı

Herşey satılığa çıkacak

Atıl sosyal tesis ve lojmanlar özelleştirilecek. Hazine’ye ait taşınmazlar projelerin finansmanında kullanılmak üzere devredilebilecek.

Fransaİzlanda’yı dondurdu

- Yedinci haftanın ikinci gününde 3 grupta 7 karşılaşma yapıldı- H Grubu'nda yer alan Türkiye, Arnavutluk'u 1-0 mağlup ederek liderliğini korudu

Alp Selek, her renk ve kimlikten yolaçıkanlara katkılarıyla, on binlerin sevgili Alp Ağabey’i

Kamuoyu, onu ençok, kızı Pınar Selek’in Mısır Çarşısı katliamcısı olarak yargılandığı komplonun kırılması, gaz patlaması olarak yaşanmış katliam gerçeğinin kanıtlanması davasındaki ceza hukuku tarihimize kazılı savunma dosyalarındaki yıllara yayılmış, nokta konamamış çabalarıyla tanıdı. Alp Selek, DİSK’in Maden-İş’in savunma avukatı. 15-16 Haziran büyük direnişi, sorumluları olarak tutuklanan DİSK yöneticileri, eylemlerin suçluları olarak tutuklanıp yargılanan işçilerin, işveren örgütlerinin kara listeleriyle işlerinden olan yüz binlerce işçinin savunmalarının odağında.

NATO ve Putin'den ''IŞİD'liler kaçmasın'' uyarısı

TSK’nin Suriye’nin kuzeydoğusunda başlattığı “Barış Pınarı” Harekâtı’nın olası sonuçlarına ilişkin büyük güçlerin değerlendirmelerinde, bölgede tutulan IŞİD’lilere ilişkin kaygılar öne çıkmaya başladı. İstanbul’u ziyaret eden NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, bölgede Ankara’nın terör örgütü saydığı YPG tarafından tutulan IŞİD’lilerin “tekrar kaçmasına müsaade edilmemesi gerektiğini” vurguladı. Harekâta ilişkin ilk kez konuşan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ise bölgede güvenlik boşluğu oluşabileceği mesajını vererek “IŞİD’lilerin ciddi tehdit oluşturduğunu” söyledi.

Karikatürist Cihan Demirci’ye beraat

Sosyal medyada 6-7 yıl önceki karikatür ve mizahi paylaşımları nedeniyle hakkında dava açılan mizah yazarı-karikatürcü Cihan Demirci, ilk dururuşmada beraat etti.

Amerikanüssüne saldırı iddiası: Peş peşe açıklamalar

Pentagon yetkilisi, "Kobani yakınlarında askeri üs değil askeri gözlem noktasının yakınında bir patlama meydana geldiğinin farkındayız. Amerikan askerlerine yönelik bilinçli bir saldırı olduğuna inanmıyoruz" dedi. Milli Savunma Bakanlığı, ABD'nin gözlem noktasına herhangi bir atışın söz konusu olmadığını bildirdi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter