2019 Temmuz’dan 2020 Temmuz’a bireysel kredi borçlularının sayısı tam 2.1 milyon kişi arttı. Bu dönemde bireysel kredi borçları 527 milyar TL’den 769.2 milyar TL’ye yükseldi.
Haberi Haber Kaynağından Oku
Araştırma ve sondajın kararlılıkla sürdürülmesi gerektiğini söyleyen Erenoğlu, “Gerginliğin derecesine bağlı olarak Kardak adacıklarının dışındaki egemenliği anlaşmalarla Yunanistan’a devredilmemiş 150 ada, adacık ve kayalığın da isimleri açıklanmalı. KKTC için ‘çözümden ve çözüme yönelik müzakerelerden bahsetmek’ Kıbrıs’ın kaybı olur” dedi.
Haberi Haber Kaynağından Oku
CHP MYK’den Oruç Reis’in Doğu Akdeniz’deki görevinin uzatılmamasına tepki gösterdi ve geminin geri dönmesini 'taviz' olarak değerlendirdi.
Haberi Haber Kaynağından Oku
Türkçe Haberler En Son Başlıklar
Hülya Dağcı ve ailesi, arazi anlaşmazlığı nedeniyle akrabaları tarafından darp edildi. Dağcı, Akrabaları ile aralarında daha öncesinde 15 dava olduğunu ama hiçbir davanın sonuçlanmadığını söyledi.
Haberi Haber Kaynağından Oku
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Birleşik Rusya partisi, ülkenin bazı bölgelerinde gerçekleşen yerel seçimlerde "büyük bir zafer kazandığı" ilan ederken muhalefet partileri, bazı bölgelerde kendilerinin galip geldiğini duyurdu.
Haberi Haber Kaynağından Oku
ABD'nin Los Angeles kentinde, tuzağa düşürüldükleri açıklanan iki polis memuru silahlı vurularak ağır yaralandı. ABD Başkanı Trump da olayla ilgili paylaşımda bulundu.
Haberi Haber Kaynağından Oku