Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 04.26.2024, 12:23 PM (GMT)

MEB açıkladı: Açık öğretim sınavları ertelendi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 21-22 Mart’ta yapılacak açık öğretim kurumları sınavlarını erteleme kararı aldı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “Eylül ayında yapacağımız ek sınav tarihiyle bu sınavı birleştireceğiz ve ertelenen sınavı eylül ayı içerisinde yurt içi ve yurt dışında aynı tarihlerde yapacağız” dedi.

Bakan Gül: Cezaevlerinde görüşler iki hafta süreyle ertelendi

Cumhuriyet GazetesiCumhuriyet GazetesiSağlık Bakanlığı Bilkent Yerleşkesi’nde bu sabah düzenlenen Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı sona erdi. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, açık ve kapalı ceza infaz kurumundaki görüşler iki hafta süreyle ertelendi.

EceÜner'den eleştirilere yanıt

Türkiye'de ilk yeni tip koronavirüs vakasının tespit edilmesinin ardından hijyen ürünleri başta olmak üzere temel ihtiyaç ürünlerine fahiş zamlar yapıldı. Spiker Ece Üner, canlı yayında yaptığı "Namaz 5 vakit, ahlak 24 saat farz" eleştirisinden sonra çok sayıda destek mesajı alırken, yandaş medyanın da hedefi haline geldi. Ece Üner'den eleştirilere yanıt geldi.

Gelecek Partisi'nden koronavirüs kararı!

Ahmet Davutoğlu'nun genel başkanlığını yaptığı Gelecek Partisi, Mart ayı sonuna kadar kitlesel etkinliklerini ve parti içerisinde geniş kapsamlı toplantılarını erteleme kararı aldı.

Koronavirüs: Merkez bankaları ne tür önlemler alıyor?

Koronavirüs'ün yarattığı panik dalgası yayıldıkça merkez bankalarının da buna seyirci kalamadıklarını gözlemliyoruz. Ancak geçen hafta Amerikan Merkez Bankası'nın (Fed) piyasaları sakinleştirmeye yönelik 50 baz puanlık acil faiz indirimi piyasalardaki yangını söndüremeyince bu kez de piyasalara 1.5 trilyon dolar likidite süreceğini açıkladı. Prof. Dr. Selva Demiralp bunun ne anlama geldiğini BBC Türkçe için değerlendirdi.

BorsaÄ°stanbul'da devreler kesildi

Borsa İstanbul’un sert hareketler sonrası önlem için uyguladığı devre kesicide yapılan değişiklik bu sabah saat 11:15’e kadar tam 462 kere çalıştı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter