Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 04.26.2024, 02:38 AM (GMT)

Search by date: 12/3/2019

Trump'tan açıklama: Ülkemiz için bir utançtır

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet GazetesiTrump, Demokratların hakkındaki azil soruşturmasının Adalet Komitesindeki oturumlar için, kendisinin ülkeyi temsil etmek üzere NATO zirvesine gideceği günü bilerek seçtiğini iddia etti. Trump, "Bu yaptığımız en önemli seyahatlerden biri. Bunu yapmaları ve azil konusunu masaya koymaları ülkemiz için bir utançtır" dedi.

Ä°ntihar deÄŸil, beni ittiler

Ümraniye’de imam nikâhıyla birlikte yaşadığı S.B.’yi 7. kattan aşağı attığı iddiasıyla yargılanan Müjdat Ç. ve çalışanı İsrafil K’nin yargılandığı davada mahkeme sanık İsrafil K. hakkında yakalama kararı çıkardı. S.B. "Ben kesinlikle intihar etmedim. Beni İsrafil itmiştir" dedi.

Fren yerine gaza basmış

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli’nin durdurulduğunu söylediği hayvan ithalatı sürüyor.

Sınav var, atama yok

Engelli Cesur Tarlan,“EKPSS’de 80 puan aldım, atamam yapılmadı. Atama yok, kadro yok ama ÖSYM sınav yapmaya devam ediyor. Madem alım yapılmıyor, sınavın amacı nedir” diyor.

Hasar yüzde 24 arttı

Hayatdışı sigorta branşlarında, yılın ilk 9 ayında ödenen hasar yüzde 24.5 artarak 20.8 milyar liraya yükseldi.

Kıdem, işsizliğin de umudun da tazminatı

Kıdem tazminatının bugünkü yapısıyla devam etmesini istediklerini dile getiren Belediye-İş Başkanı Nihat Yurdakul, Türk-İş Genel Kurulu’ndan bu yönde karar alınmasını talep edeceklerini belirtti.

Engellilere eÄŸitim ve teknoloji desteÄŸi

12 yıldır engelli bireylerin hayata eşit ve aktif katılımı için sivil toplum kuruluşlarına destek vermeyi ilke edinen Sabancı Vakfı, “Eğitim hakkı tartışılamaz” diyerek düzenlediği Filantropi seminerinde yardımlarının bu konudaki örneklerini sergiledi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter