Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 07.27.2024, 03:25 PM (GMT)

Kraliyet ailesinde koronavirüs korkusu yaşatan görüntü

Monaco Prensi 2. Albert’in (62) koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıkmasından 9 gün önce İngiltere Veliaht Prensi Charles görüşmesi, İngiliz basınında endişe yarattı. Risk grubunda olan Kraliyet Ailesi mensuplarının her gün özel olarak doktora muayene olacağı bildirildi.

Koronavirüs: Almanya’da yüksek vaka sayısına karşın ölüm oranı neden düşük?

Almanya’da tespit edilen koronavirüs vakası 15 bini aşarken, can kaybının 44 gibi düşük bir düzeyde kalmasının nedenleri tartışılıyor. Uzmanlar, kesin bir yargıya varmak için henüz erken olsa da bunun Almanya’nın test kapasitesinin yüksek olması ve ilk tespit edilen vakaların gençlerden oluşmasına bağlıyor. Ancak durumun her an değişebileceği uyarısı yapılıyor.

Albayrak: 2 bin yeni personel alınacak

Bakan Albayrak, "Hazine ve Maliye, Defterdarlık, Gelir Uzman Yardımcılıkları ile Vergi Müfettiş Yardımcılığı ve Avukat kadrolarını içine alan 2 bin kadronun müjdesini veriyoruz" dedi.

BEDAŞ planlı elektrik kesintilerini erteledi

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ), yeni tip koronavirüse (Kovid-19) bağlı olarak vatandaşların evde kalması ve uzaktan çalışmanın yaygınlaşması sebebiyle 21 Mart'tan itibaren İstanbul Avrupa Yakası'ndaki tüm planlı bakım ve yatırım çalışmalarını erteledi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter