Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 05.10.2024, 09:53 AM (GMT)

News - Haberler

Kılıçdaroğlu: Cumhurbaşkanı da olsan kimseyi suçlu ilan edemezsin

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir’de 30. Burhaniye Ören Kültür ve Sanat Festivali’nde halka hitap etti. Kayyım atamalarını eleştiren Kılıçdaroğlu, “Dünyada kimin suçlu olup olmadığına sadece hakimler karar verir. Cumhurbaşkanı da olsan kimseyi suçlu ilan edemezsin. Seçimle gelenbir kişinin görevden alınması hukuka, demokrasiye aykırıdır” dedi.

‘Görsel Maceralar’ Bodrum’da açıldı

Baykam’ın 2000’lerde yaptığı farklı serilerden oluşan “Görsel Maceralar” isimli sergi, 14 Eylül’e kadar görülebilir. Sergide, sanatçının değişik dönemlerinden 56 eseri; tual, 4D, pleksi çalışmaları yer alıyor.

Vitrindeki Albümler

BulutsuzlukÖzlemi ‘Güneşimden Kaç’ (Ada Müzik), Kül ‘Ait ve Dair’ (Ada Müzik)

Tiyatroya yüzde 20 zam...

Devlet Tiyatroları 1 Ekim’de perdelerini açıyor. Genel Müdür Mustafa Kurt, bu sezon bilet fiyatlarında yüzde 20 oranında artışa gittiklerini açıkladı.

Memur-Sen, Kamu Görevlileri Hakem Heyetine başvurdu

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trMemur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, Kamu Görevlileri Hakem Heyetine başvuruya ilişkin, "Kamu iş vereni nasıl bir tespit tutanağı tutmuşsa biz de uzlaşılan ve uzlaşılmayan konularla ilgili içeride yapılan görüşmeler konusunda kendi tutanağımızı tuttuk. Kamu Hakem Kurulunun bunları geçmişte olduğu gibi kabul etmesi konusunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz." dedi.

Meteoroloji'den sağanak uyarısı

Orta ve Doğu Karadeniz ile Ankara, Sivas, Erzincan, Erzurum, Ardahan ve Kars çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter