Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Monday, 05.20.2024, 03:18 PM (GMT)

News - Haberler

Darüşşafaka galibiyetle başladı

Basketbol Süper Ligi'nde 2019-2020 sezonunun açılış maçında Darüşşafaka Tekfen, deplasmanda karşılaştığı Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol'u 92-85 mağlup etti.

Galatasaray sessiz

Türkiye Basketbol Süper Ligi (TBSL) 1. hafta müsabakasında Türk Telekom, Galatasaray Doğa Sigorta’yı 78-66 mağlup etti.

Başkan uğurladı

Fenerbahçeli taraftarları taşıyan 35 otobüs Galatasaray derbisinin oynanacağı Türk Telekom Stadyumu'na geldi.

İBB binasına saldırı sonrası güvenlik önlemi!

Dün, 27 yaşındaki İbrahim A. , İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla görüşmek istediğini belirterek başkanlık binasına girmek istemişti. Güvenlik görevlilerinin izin vermemesi üzerine dışarıya çıkan İbrahim A. Başkanlık binasının önünde bulunan ve 15 Temmuz Şehitleri'nin anmak için konulan dev pano ile binanın duvarı arasındaki boşluktan tırmanarak içeriye girmeye çalışmıştı. Elinde jilet bulunan İbrahim

'AKP'li pekçok isim istifa dilekçesini hazırlıyor'

Reuters‘a konuşan eski AKP’liler bir yılda 850 bin üye kaybeden partide pek çok kişinin de istifa aşamasında olduğunu iddia etti. İstifalarda istişare kültüründen uzaklaşılmasının önemli rol oynadığı belirtiliyor.

Hasar gören kaymakamlık binası taşınıyor!

Geçtiğimiz günlerde Silivri açıklarında meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki deprem Marmaraereğilisi ilçesinde şiddetli bir şekilde hissedildi. Deprem nedeniyle daha önce çürük raporu verilen İlçe Kaymakamlık binasının taşınma çalışmalarının hızlandırılacağı öğrenildi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter