Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 05.10.2024, 01:50 AM (GMT)

News - Haberler

Meteoroloji'den sağanak uyarısı

Orta ve Doğu Karadeniz ile Ankara, Sivas, Erzincan, Erzurum, Ardahan ve Kars çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Hong Kong'daki protestocular "insan zinciri" oluÅŸturdu

Çin'in Hong Kong Özel İdari Bölgesi'nde suçluların Çin'e iadesi tasarısının iptali talebiyle sürdürülen protestolarda binlerce gösterici, el ele tutuşarak insan zinciriyle hükümeti protesto etti.

TFF'den Emine Bulut kararı

Türkiye Futbol Federasyonu, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapılan görüşme sonucu 10 yaşındaki kızının gözü önünde bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut için bu haftaki maçları 1 dakika geç başlatma kararı aldı.

Tunç Soyer'in en büyük vaatlerindendi... 'Masal Evi' açıldı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer seçim sürecindeki en önemli vaatlerinden birini hayata geçirdi. Çocukların sosyal gelişmeleri için uygun koşulları sağlamak, annelere mesleki eğitim ve beceri kazandırmak için kurulan “Masal Evi” projesi Konak Toros’ta açıldı.

Ankara veİzmir barolarından Emine Bulut cinayetine ilişkin açıklama

Ankara Barosu'ndan, Kırıkkale'de Emine Bulut'un boşandığı eşi tarafından hunharca katledilmesinin ardından kadına yönelik şiddete karşı yasal düzenleme ve her türlü yükümlülüğün devlet tarafından yerine getirilmesi çağrısında bulunuldu. İzmir Barosu'ndan yapılan açıklamada da ''Artık ÖLMEK İSTEMİYORUM çığlıklarını duyun ve kadınların kazanımlarını ellerinden almaya uğraşmak yerine ölümleri durdurun'' ifadeleri yer aldı.

Emine Bulut cinayetinde, Fedai Varan hakkında istenen ceza belli oldu

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı Emine Bulut'u katleden Fedai Varan hakkında canavarca hisle insan öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle iddianame düzenledi. Emine Bulut'un öldürülmesine ilişkin görüntülere de erişim engeli getirildi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter