Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Monday, 05.20.2024, 05:43 PM (GMT)

News - Haberler

Bakan Kurum'dan toplanma alanı açıklaması: 10 bin alan var

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'daki toplanma alanlarına ilişkin yaptığı açıklamaya verdiği yanıtta, "Dün cumhurbaşkanı Yardımcımız toplanma alanlarına ilişkin açıklamalarda bulundular. Açıkçası dünkü toplantıya da biz kendilerini davet ettik. Gelselerdi oralardaki toplanma alanlarının yerini ve sayısını görürlerdi. Toplamda 10 bin toplanma alanımız var. Stadyumlarımız, okul bahçeleri, birçok kamu kuruluşu binası depremde toplanma alanıdır" dedi.

Balık pulu hastası 'mucize bebek' yardım bekliyor

DOĞUŞTAN balık pulu hastası olan ve ilaç bulamadığı için sorun yaşayan 12 yaşındaki Medine Beyaz’a bir hayırsever tarafından Belçika’dan gönderilen ilaçlar kargoda kırıldı.

İki kardeşe kurşun yağdırdı! Sözleri şoke etti

İstanbul Kağıthane iki kardeşe kurşun yağdırarak birinin ölümüne sebep olan zanlı yakalandı. Cinayete ait görüntüler güvenlik kameralarına yansırken şahsın adliyeye giderken, “Herkes kendine dikkat edecek, o eğlence mekanına bir gece ben de gideceğim. Bakalım adam vermek nasılmış” sözleri şoke etti.

Deniz Yıldırım - Mevcut programla depremin acı sonuçları önlenemez

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trMevcut programladepremin acısonuçları önlenemez -Deprem bir gerçek. Türkiye’nin deprem kuşağında olduğu, uzun süredir biriken enerjinin özellikle İstanbul’da büyük bir kırılmaya yol açabileceği yönündeki bilimsel uyarılar da gerçek. Son depremler bu gerçeği bir daha hatırlattı.

Işık Kansu - Karıştırıcı Berlin Toplantısı

Karıştırıcı BerlinToplantısı -Saray’dakini tek adamlığa yükselten taşları döşeyip Cumhuriyetin mezarını kazan liboşlar ile ırkçı ve cemaatçiler bu kez Berlin’de baş göstermişler.“Demokratik Türkiye”yi kuracaklarmış.

Barış Doster - Güvenli bölge, güvenilmez müttefik

Güvenli bölge,Güvenilmez müttefik -Türkiye bir yandan ABD ile Suriye topraklarında kurulacak güvenli bölge için müzakere yürütüyor, bir yandan da ABD’ye güvenmediğini söylüyor. Türkiye açısından takvimin işlediğini, gerekirse tek başına müdahale edeceğini dillendiriy...

Öner Yağcı - Dil Bayramımız kutlu olsun

Dil Bayramımızkutlu olsun -Türk Dili Kurultayı’nın açılış günü olan 26 Eylül 1932’den beri her yıldönümündeTürk Dil Bayramı’nı kutluyoruz.Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğindeki büyük dil devrimimiz,“Etrâkıbi’idr...

Deniz Yıldırım - Mevcut programla depremin acı sonuçları önlenemez

Mevcut programladepremin acısonuçları önlenemez -Deprem bir gerçek. Türkiye’nin deprem kuşağında olduğu, uzun süredir biriken enerjinin özellikle İstanbul’da büyük bir kırılmaya yol açabileceği yönündeki bilimsel uyarılar da gerçek. Son depremler bu gerçeği bir daha hatırlattı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter