Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Monday, 04.29.2024, 01:36 PM (GMT)

News - Haberler

KESK, TİS için 4 koldan Ankara’ya yürüyecek

KESKüyeleri, 1 Ağustos’ta başlayacak Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri için 4 koldan Ankara’ya geliyor. 29 Temmuz’da Van, Edirne, Muğla ve Artvin’den yola çıkan KESK üyeleri 1 Ağustos’ta Ankara’da olacak.

Koca'dan Kocamaz'ın aday olmaması konusunda açıklama

Mersin'de,önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın 31 Mart seçiminde aday olmasına engel olduğu iddiasıyla suçlanan İYİ Parti eski İl Başkanı Servet Koca, hakkındaki tüm suçlamaları reddedip, yanlış yönlendirildiğini söyledi.

Fatih'te otelde vahÅŸet

Fatih'te Afganistan uyruklu Türk vatandaşı Abdulsamih Endican sahibi olduğu otelde elleri ve ayakları bağlı ölü bulundu.

İzmir'de biçer döver faciası: Bacaklarını kaptırdı

İzmir’in Torbalı ilçesinde, mısır silajının yapılması sırasında operatör yardımcısı bacaklarını biçerdövere kaptırdı. Bacaklarını kaptırması nedeniyle ağır yaralanan adam, helikopter ambulans ile İzmir’e sevk edildi.

Antalya Müftüsü’nden ‘Kesik Minare’ fetvası: İhanettir, cami, minare, ezan karşıtlığıdır

Antalya Müftüsü Osman Artan, Antalya'nın simgelerinden 'Kesik Minare' olarak bilinen Şehzade Korkut Camii'nin minaresine 123 yıl sonra külah takılmasına karşı çıkan 6 siyasi parti ve 30 sivil toplum kuruluşunun destek verdiği “Ortak Akıl Platformu” üyelerini ihanetle suçladı. Artan, Kaleiçi Ortak Akıl Platformu’nun bu birlikteliğini ibretle izlediklerini, bunun da camii minare ve ezan karşıtlığı olduğunu iddia etti.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter