Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Wednesday, 06.05.2024, 05:48 PM (GMT)

News - Haberler

Kamp alanı yapılacak

Yeni kararla“nitelikli doğal koruma alanlarındaki” yapılara ömrünü tamamlayana kadar kullanma izni verildi. Buralarda ayrıca bungalovlar dahil kamp alanları da kurulabilecek.

İzmir kıyılarında “İyilik var”

İzmir'de çoğu üniversite öğrencilerinden oluşan gönüllü ekip, farkındalık yaratmak için Cumhuriyet Meydanı’ndan Gündoğdu Meydanı’na kadar kıyı temizliği yaptı.

Davutoğlu'ndan Erdoğan'a Şehir Üniversitesi yanıtı

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kayyıma devredilmeye hazırlanan İstanbul Şehir Üniversitesi'ne ile ilgili eski yol arkadaşları Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve Mehmet Şimşek'i dolandırıcılıkla suçladı. Erdoğan'ın bu suçlamalarına Ahmet Davutoğlu'ndan yanıt geldi.

Adem sakatlanınca 67 gün sonra sahada!

Galatasaray’da Radamel Falcao 67 gün sonra formasına kavuştu. Sarı kırmızılılarda aşil tendonundaki ağrılar nedeniyle 67 gün sahalardan uzak kalan Radamel Falcao, Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasının 78’inci dakikasında Adem Büyük’ün yerine oyuna dahil oldu.

Yargıçlar Sendikası: Üç maymunu oynayın sessiz kalın

Hâkimler ve Savcılar Kurulu’nun (HSK) daha önceki kararnamesiyle, isteği dışında İstanbul’dan Afyonkarahisar’a ‘atanan’ hâkim Ali Haydar Yücesoy'un, 'HSK, içine sızdığı ve etkin olduğu iddia edilen ‘İstanbul Grubu/Pelikan Çetesi'' ile ilgili twitter üzerinden yaptığıaçıklamaya soruşturma başlatılmasına, Yargıçlar Sendikası'ndan açıklama geldi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter