Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Wednesday, 06.05.2024, 09:30 PM (GMT)

News - Haberler

Okulların açılmasına 1 hafta kala kapatıldı: Öğrenciler açıkta kaldı

ANAOKULU, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde Uluslararası eğitim veren Canada okulları, 2019-2020 Eğitim Öğretim yılının başlamasına 1 hafta kala Kadıköy Moda'daki Lise kampüsünün mal sahibi ile yaşadıkları anlaşmazlık nedeniyle burada faaliyetin durdurulduğunu duyurdu. Velilere gönderilen maillerde yeni öğretim yılına Bağdat Caddesi'ndeki kampüslerinde devam etme kararı alındığı bildirildi.

Üniversiteli genç parkta ölü bulundu

AYDIN'ın Kuşadası ilçesinde, üniversite öğrencisi Miraç Yıl (18), bir sitenin içindeki parka ölü bulundu. Polis, başının arkasında darbe bulunan Yıl'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

Milli sporcunun 'yan baktın' kavgası cinayetle sonuçlandı

Kadıköy'de kız arkadaşıyla birlikte bir eğlence mekânından çıkan milli kick boksçu, iddialara göre kendilerine yan baktıkları gerekçesiyle motosikletli iki kişiyle önce tartıştı ardından bu kişileri darp etti. Kavga sonrası kaçan bu kişileri motosikletle de takip eden milli sporcu, yakaladığı birini darp ettikten sonra bıçaklayarak olay yerinden ayrıldı. Bıçaklanan Ömer Özdemir kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

AKP’den Susamam tepkisi

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, iki gündür gündem olan Susamam şarkısı ile ilgili, "Sanat, provokasyonun ve siyasi manipülasyonun aracı olmamalıdır. #Susamam diyenlerin Türkiye'nin en kritik dönemlerinde nasıl lâl olduğunu çok iyi biliyoruz" dedi.

AkÅŸener'den 'kara devriyesi' yorumu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türk Silahlı Kuvvetleri ve ABD Silahlı Kuvvetleri unsurlarının, Suriye'de Fırat'ın doğusunda kara devriyesi yapmalarına ilişkin, "Dualarımız askerlerimizle birlikte. Türkiye'nin hayrına olan her konuda, elbette İYİ Parti Türk devletinin yanında olur." dedi.

Boğulma tehlikesi geçiren 2 kişi kurtarıldı, 1 genç kayboldu

SİNOP'un Ayancık ilçesinde, serinlemek için denize giren 3 arkadaş akıntıya kapıldı. 2 kişi çevredekiler tarafından kurtarılırken, Özay Yazıcı (18) kayboldu. Yazıcı'yı kurtarmak için dalgıç ekipleri, arama çalışması başlattı.

Taekwondo'da 12'den vurduk!

İsveç’te düzenlenen Avrupa Ümitler Taekwondo Şampiyonası’nı Türkiye 12 madalya ile tamamladı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter