Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Monday, 04.29.2024, 05:29 PM (GMT)

News - Haberler

Ekremİmamoğlu, 19 yaşındaki Tayyip Erdoğan ile buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu, iftar için Bağcılar Demirkapı Mahallesi'nde oturan Kastamonu Taşköprülü Şerife-Ertuğrul Köse çiftinin evine misafir oldu. Evin 19 yaşındaki oğlu Tayyip Erdoğan Köse, İmamoğlu'nu oturdukları binanın kapısında babası ile birlikte karşıladı.

Kılıçdaroğlu talimat verdi: CHP’liler misafirhane kullanmayacak

Gazetemizin gündeme getirdiği “kamu misafirhanelerinin AKP’li parti yöneticeleri için kapatılması haber”inin ardından, TBMM CHP Grup Basın Danışmanlığı’ndan yapılan açıklamada CHP’li vekillerin kamu misafirharenelerini kullanmayacağı bildirildi.

İmamoğlu: Referandumu, cumhurbaşkanlığı seçimini hatırlıyorsunuz, hani ekonomi fırlayacaktı?

İstanbul'un seçilmiş Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Önümüzde bayram var. Bayramda tatile gidenler olabilir, kısa tutun ve geri gelin. Benim her birinize sandıkta ihtiyacım var. Herkesin oy kullanmasını istiyorum. 23 Haziran'da sandıkta görev alacağız. Yüz binlerce insan sandık güvenliğini sağlayacağız ve bir avuç insana fırsat vermeyeceğiz" dedi.

Erdoğan, 'fetih' mesajı: Gezi olayları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan yine Gezi Parkı olaylarını hedef gösterdi Erdoğan, Yeni Zelanda saldırısıyla Gezi Parkı olaylarını bir tuttu İstanbul’un fethinin 566. yılı dolayısıyla katıldığı iftar programında konuşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Gezi Parkı olaylarını hedef alarak,“Yeni Zelandalı teröristin ‘Ayasofya’yı minarelerden kurtaracağız’ demesi asla tesadüf değildir. 566 yıl sönmeyen bir nefret ateşinin yansımasıdır. Gezi olayları sırasında bu şehrin duvarlarını ‘Zulüm 1453 yılda başladı’ diye kirletenler de aynı zihniyettir” şeklinde konuştu.

Doğanın kazandığı yerde kaybeden olmaz

Deniz kaplumbağalarının üreme alanı olan Gümüşkum Tabiat Parkı’nda, kaplumbağaların yumurtadan çıkma dönemine isabet eden günlerde yapılması planlanan pop müzik festivali belediyenin, yurttaşların ve çevre örgütlerinin tepkisi sonucunda iptal edildi.

Ara Güler fotoğrafları eşliğinde İstanbul’da bir zaman yolculuğu

İstanbul Modern, Ara Güler Müzesi ve Ara Güler Arşiv ve Araştırma Merkezi işbirliğiyle gerçekleştirilen sergiyle Ara Güler’in gözünden İstanbul’un 1950’lerden itibaren yaşadığı değişimin izini sürüyor. “İki Arşiv, Bir Seçki: Ara Güler’in İzinde İstanbul”adlı sergi 17 Kasım’a dek görülebilir.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter