Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 05.17.2024, 03:53 PM (GMT)

News - Haberler

Bodrum’dan ‘Sevdalım Hayat’ geçti

Orkestraşefi Rengim Gökmen ve Zülfü Livaneli’yi aynı sahnede buluşturan, Zeynep Halvaşi ve Teyfik Rodos’un solist olarak yer aldığı “Zülfü Livaneli İle Sevdalım Hayat” Bodrum Antik Tiyatro’da seyircisiyle buluştu.

Çamura mimari dokunuş

Mimar Dide Dinç Üstündağ ile Galata, Beyoğlu ve Çemberlitaş’a ait haritaları kullanarak hazırladığı “Kentin İmgesi” isimli duvar tabağı serisini, mimarlık ve seramik sanatı arasında kurduğu ilişkiyi konuştuk.

mor veötesi’nden akustik konser

Türkiye’nin en önemli rock gruplarından mor ve ötesi, 1 Ağustos Perşembe akşamı akustik performansı ile Yapı Kredi bomontiada’da müzikseverlerle bir araya geliyor.

AKP'li Turan'danÇanakkale Belediye Başkanı Gökhan'a ziyaret

Çanakkale Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan'ı makamında ziyaret eden AKP Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, "Önümüzdeki 5 yılda yatırımların öne çıktığı, muhabbetin, sohbetin, ilişkinin daha çok öne çıktığı bir dönem olsun" dedi.

Trump:İran’ın CIA ajanlarını yakaladığına dair raporu tamamen yalan

İran İstihbarat Bakanlığı’nın, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı’na (CIA) bağlı 17 casusu gözaltına aldığını açıklamasının ardından, ABD Başkanı Donald Trump, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “İran’ın CIA ajanlarını yakaladığına dair raporu tamamen yalan'' ifadelerini kullandı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter