Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 06.01.2024, 04:24 PM (GMT)

News - Haberler

Ataşehir'de silahlı saldırı

Ataşehir'de bir kişi uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Yaralı sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılırken polis, saldırgan veya saldırganları belirlemek için çalışma başlattı.

Piyasalarda son durum

Güne yüzde 0.26 artışla 97 bin 350 puanda başlayan Borsa İstanbul Endeksi (BİST100), gün içinde en düşük 95 bin 918 puanı ve en yüksek 97 bin 351 puanı gördükten sonra günü yüzde 1.10 düşüşle 96 bin 30 puanda tamamladı.

Ereğli'de silahlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı

Konya'nın Ereğli ilçesinde kimliği belirlenemeyen 4 kişinin silahlı saldırısında Uzman Onbaşı Erhan Yücael (25) ve akrabası Yusuf Işıklı (23) hayatını kaybetti, yoldan geçen Fatih Öksüz (39) bacağından yaralandı. Kaçan 4 saldırgan Karaman'da yakalanırken, olayın alacak meselisinden kaynaklandığı üzerinde duruluyor.

Evlerini yarasalar bastı

Ağrı’da, 2 arkadaşın yaşadığı eve yarasalar doldu. Yaklaşık 40 yarasayı, pencereyi açıp, yastık ve süpürge ile kovalayarak çıkartmayı başaran arkadaşlardan Tugay Fevzioğlu, "Pencereyi açtıkça geri geliyorlar. Yarasaların nereden geldiğini bilmiyoruz" diye konuştu.

4. Yuntdağı Güreş Festivali hazırlıkları başladı

Yunusemre Belediyesinin organizasyonuyla bu yıl 4'üncüsü 22 Eylül Pazar günü düzenlenecek olan Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreş Festivali hazırlıkları başladı. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Ortaköy Er Meydanı’nda incelemede bulundu.

MHP'den Diyarbakır kayyımına destek ziyareti

MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve STK heyetlerinden oluşan yaklaşık 50 kişi Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne kayyım olarak atanan Vali ve Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret ederek her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Lüleburgaz’da 300 köpek kayboldu iddiası

KIRKLARELİ’nin Lüleburgaz ilçesinde belediyenin eski çöplük alanında kısırlaştırdığı köpeklerden son bir yılda yaklaşık 300’ünün kaybolduğu iddia edildi. Lüleburgaz Belediyesi Veteriner Hizmetleri Birim Sorumlusu Anıl Ergin, olay yerinde belediyeye ait olmayan uyuşturucu iğnelerile şırınga bulduklarını söyledi.

Putin'den 'Güvenli Bölge' desteği

Rusya'ya günübirlik ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladamir Putin ile bir araya geldi. İki isim görüşme sonrası ortak açıklama yaptı. Putin, güvenli bölge ile ilgili soruya, "Türkiye Cumhuriyeti'nin güney sınırlarında güvenli bölge oluşturması Suriye'nin toprak bütünlüğünü sağlaması açısından olumlu bir adım" yanıtını verdi.

Mete Gazoz: En büyük amacım çocuklara rol model olmak

Dünya ve Avrupa Şampiyonu okçu Mete Gazoz, mezunu olduğu İhlas Koleji’nde öğretmenlerle bir araya geldi. En büyük amacının gençlere rol model olmak olduğunu söyleyen Gazoz, “Antalya’da düzenlenecek olan şampiyonada olimpiyat kotasını alacağız” dedi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter