Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 05.17.2024, 11:29 PM (GMT)

News - Haberler

Yatırım için teşvik değil somut destek verilmeli

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu: “Şu anda sanayide ve üretimde eli taşın altında olanların, yükü taşıyanların, vergisini zamanında ödeyenlerin omuzlarının biraz sıvazlanması gerekir.”

Adana'da geri dönüşüm fabrikasında yangın

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trAdana'nın merkez Seyhan ilçesinde geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına müdahalede itfaiye ekibinin yetersiz kalması üzerine çok sayıda TOMA ve yangın söndürme helikopteri de çalışmalara katıldı. Yangın, yapılan müdahaleler sonucu kontrol altına alınırken, fabrika ile buraya komşu 3 iş yeri kül oldu. Soğutma çalışmaları sürdürülüyor.

SETA'dan skandal rapora ilişkin açıklama

Uluslararası basın kuruluşlarında çalışan gazetecileri fişlemekle suçlanan SETA, tepki çeken rapora ilişkin, "Rapora yapılan fişleme ve andıç ithamlarının gerçeklikle ilgisi bulunmamaktadır" dedi.

Ankara'da feci kaza: 3ölü

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 3 kişi hayatını kaybetti.

Kırkpınar ağası Seyfettin Selim rekora gidiyor

Edirne'de, bu yıl 658'incisi düzenlenen tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ndeki ağalık ihalesini, 661 bin lira veren iş insanı Seyfettin Selim kazandı. Selim, 11'inci kez Kırkpınar ağası oldu.

16 yaşındaki Mehmet, denizde boğuldu

ORDU'nun Perşembe ilçesinde serinlemek için girdiği denizden baygın halde çıkarılan Mehmet Altuğ (16), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Marquez kazanmaya devam ediyor

MotoGP Dünya Şampiyonası'nın 9. yarışı Almanya Grand Prix'sini, Repsol Honda takımının İspanyol pilotu Marc Marquez kazandı.

Ekremİmamoğlu'ndan CHP'lilere çağrı

658'inci Kırkpınar Yağlı Güreşleri için Edirne'ye gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. İmamoğlu, partililere seslenerek, "Sizden isteğim; bizlere yardımcı olun, destek olun. Tüm negatif duyguları unutun. Tüm pozitif duygularla birbirinize sarılın ve kucaklaşın" dedi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter