Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Sunday, 05.05.2024, 10:44 AM (GMT)

News - Haberler

Emre Kongar - 19 Mayıs: Millet saraya karşı

19 Mayıs:Millet sarayakarşı -İnsanlık tarihi insanın insanısömürmesi ve sömürülen insanınbuna başkaldırması ile yazılır.Gazi Mustafa Kemal Atatürkve arkadaşlarının yaptığı da bu...

Mustafa Balbay - Durum...

Durum... -Atam,19 Mayıs 2019... Memlekette durum: Yurtta sulh cihanda sulh ilkesinin yerini,“Yurtta sorun, cihanda sorun”aldı. İktidar gücünü elinde tutanlar, işbaşına geldiklerinde Türkiye’yi AB’ye ...

EkremÄ°mamoÄŸlu: Ben bir projeyim

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trİBB'nin seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu, Okan Bayülgen'in sunduğu Uykusuzlar Kulübü programına konuk oldu. İmamoğlu " Siz bir proje misiniz?" sorusu üzerine, kendisinin Atatürk Cumhuriyeti'nin bir projesi olduğunu söyledi.

Üç kişilik labirent

Melih Cevdet Anday'ın aynı adlı oyunundan uyarlanan 'İçerdekiler' bu hafta vizyonda. Hüseyin Karabey'in yönettiği filmde Caner Cindoruk, Gizem Erman Soysaldı ve Settar Tanrıöğen başrollerde

İran'dan, 'telefon numarası veren' Trump'a yanıt

ABD Başkanı Donald Trump'ın Tahran yönetiminin yakında ABD ile konuşmak isteyeceğine yönelik ifadelerini değerlendiren İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, "Böylesi bir müzakereyi kabul edemeyiz" dedi.

İsrail’den füze saldırısı

Suriye devlet haber ajansı SANA, İsrail’in işgal altında tuttuğu Golan Tepeleri’nden önceki gün başkent Şam yakınlarına saldırı düzenlendiğini, hava savunma sisteminin atılan füzelerden çoğunu etkisiz hale getirdiğini duyurdu.

Erdoğan'a 'sokak hayvanları' soruldu: Bizde cins köpeklerden var

Dolmabahçe Sarayı'nda gençlerle buluşan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisine yöneltilen 'Sokak hayvanları' ile ilgili soruyu, ''Büyük oğlumun bir köpeği var, çukosu var. Eğleniriz, oynarız. Evde oğlum olsun, gelinim olsun tüm aile onu ailenin mensubu olarakgörürler. Bana hediye edilen köpekler var. Dünürümle bir yerimiz var, orada 15-16 tane var. Çok da bizim ülkedeki cins köpeklerden var. Mesela iki tane Japon var ki, geçen bir tanesinin gözüne hastalık sadır olmuş. Hakikaten görünce duygulandım'' şeklinde yanıtladı.

Cumartesi Anneleri, Ahmet Tekin’in akıbetini sordu

Cumartesi Anneleri gözaltında kaybedilen yakınlarının akıbetini sormak ve faillerinin yargılanması talebiyle dün 738’inci kez bir araya geldi. Anneler bu haftaki eylemlerinde 1994 yılında Diyarbakır’dan Lice’ye giderken askerlerce gözaltına alınan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 29 yaşındaki beş çocuk babası Ahmet Tekin’in akıbetini sordu.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter