Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Monday, 06.10.2024, 10:22 PM (GMT)

News - Haberler

Yıldırım: Terör olayları devletin kontrolü altında

Eski TBMM Başkanı ve AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Malazgirt Zaferi’nin 948. yıldönümü nedeniyle gittiği Bitlis’te yaptığı açıklamada, Eskiye göre asayiş problemi yok denecek kadar az. Adli ve terör olayları devletin kontrolü altında. Gayet güzel ve başarılı çalışmalaryapılıyor" ifadelerini kullandı.

‘Gerçek bir son beklemeyin’

ABD’li ünlü yönetmen John Carpenter hafta sonu Philedelphia’da düzenlenen Keystone Comic Con’daki bir panelde “Halloween” filmlerinin kolay kolay bitmeyeceğini açıkladı.

Kerber'den erken veda

ABD Açık'ta eski dünya 1 numaralarından Alman Kerber, Fransız Mladenovic'e 2-1 yenilerek turnuvaya ilk turda veda etti.

Leyla yeni "yüz" bekliyor

Kahramanmaraş’ta bir buçuk aylıkken başına örtülü eşarbının yanması sonrası yüz ve kafa derisi de yanan Leyla Demirci (20), yeni bir yüz bekliyor.

Tabiatın çığlığı olacaklar

Mersin’de bir grup fotoğrafçı ve gazeteci, çevre sorunlarına dikkat çekmek için ‘Tabiatın Çığlığı’ adlı sergide buluşacak. Sergide, Türkiye’nin farklı yerlerinden çevre sorunlarını ve çevrecilerin mücadelelerini anlatan fotoğraflar yer alacak.

Cumhuriyet yazdı, bakanlık harekete geçti

Cumhuriyet'te Tuncay Mollaveisoğlu imzasıyla yer alan, 'THK'nin milyonları Bahreyn'e uçup gitti' haberi, İçişleri Bakanlığı'nı harekete geçirdi. Bakanlık,Türk Hava Kurumu'nda 2010 - 2018 yılları arasında savcılığa yansıyan ve raporlara konu olan tüm iddiaları incelemek üzere müfettiş görevlendirdi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter