Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Thursday, 05.23.2024, 08:57 AM (GMT)

News - Haberler

Tozan Alkan, Madımak için söyledi

Sanatçı Tozan Alkan, gazeteci-şair babası Erdoğan Alkan’ın yazdığı ‘Madımak Ağıdı’ şiirine yaptığı besteyi dijital platformlardan yayımladı.

Günümüz sanatçıları Akbank Sanat’ta...

Çağdaş Sanat alanındaki gelişmeleri teşvik etmek ve genç sanatçılara destek olmak amacıyla Resim ve Heykel Müzeleri Derneği ve Akbank Sanat iş birliğiyle düzenlenen Akbank 37. Günümüz Sanatçıları Ödülü Yarışması sonuçlandı. Seçilen eserler, 31 Temmuz’a kadar Akbank Sanat’ta sergileniyor.

Yoksulluk yüksek: Önce işsizi düşünün

Prof. Dr.Özgür Orhangazi: Türkiye’deki nüfusun yüzde 40’ı yoksunluk ve sosyal dışlanma tehdidi altında. Bunları dert etmeden, Ar-Ge yapmayla, pahalı ürün üretmeyle sorunlar çözülmez.

Boratav: IMF Türkiye için çözüm olmaz

Prof. Dr. Korkut Boratav:Şu anda hükümet dış finansman sorunlarıyla ilgili tıkanma noktasında. Ekonominin dış kırılganlıkları sürüyor. IMF programının benimsenmesi de Türkiye için çözüm olmaz.

Van'da deprem

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trVan'ın Gevaş ilçesinde, Richter ölçeğine göre 3,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, kısa süreli korkuya neden oldu.

İstanbul LGBTİ+ Onur Yürüyüşü'ne polis müdahalesi

17. Onur Yürüyüşü'ne ilişkin basın açıklaması öncesinde polis, Taksim’i TOMA ve barikatlarla çevrelendi. Mis Sokak’ta bir araya gelen katılımcılar, yasaklanan Onur Yürüyüşü'ne ilişkin basın açıklamasını okudu, ardından polis müdahale etti.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter