Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Sunday, 06.16.2024, 03:44 AM (GMT)

News - Haberler

Fenerbahçe'den transfer bombası

FIFA menajeri Marco Kırdemir, Radyospor'da yayınlanan Yeşil Koltuk programında Hasan Bek ve Eyüp Yıldız'a açıklamalarda bulundu.

DedesindenÖykü Arin'e 'üstün başarı belgesi'

Antalya'da, babası Çağdaş Yazıcı'dan yarı uyumlu naklin yüzde 100'e yakın tuttuğu lösemi hastası Öykü Arin (4) için dedesi Ekrem Şen 'üstün başarı belgesi' hazırladı. Anne Eylem Şen Yazıcı'nın sosyal medya hesabından paylaştığı belgede, 'Üstün Başarı Belgesi; Sayın Öykü Arin Yazıcı, göstermiş olduğunuz üstün direnç ve başarıdan dolayı sizi kutluyor, gelecekte umudunuz, direnciniz ve başarınız katlanarak devam etmesini istiyoruz' yazıyor.

Yazgülü Aldoğan - Demek ki ‘azgın azınlık’ değil, ‘akıllı bir çoğunluk’muşuz!

Demek ki‘azgınazınlık’ değil, ‘akıllıbirçoğunluk’muşuz! -Şimdi akıllı olalım ve önümüze bakalım. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı almakla iş bitmedi. Demokrasinin gücünü gösterdik, gördük, ama önümüzde restore edilmesi gereken koskoca bir ülke var. İşimiz daha yeni başlıyor!

Enver Aysever - KucaklaÅŸmak!

Kucaklaşmak! -Ekremİmamoğlukolları sıvadı iki kez, gençti, enerjisi vardı. Ustaca kullandığı dil, herkese uzattığı el onu kitlelerle buluşturdu. Bir de kazanılan seçim çalınınca, kahraman arayan ahali için önemli bir simge hali...

Mustafa Balbay - AKP (baÅŸarabilirse) ÅŸimdi parti olacak...

AKP (başarabilirse)şimdi parti olacak... -Türkiye gibi ülkelerde “iktidar” çok güçlü bir tutkaldır. Öyle güçlüdür ki; iktidar çevresini hep bir arada tutar. Arada çatlaklar olsa bile bu tutkal devreye girer. Diyelim ki, kırılma oldu, hemen o kırılmanın yerini alaca...




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter