Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 05.17.2024, 04:05 PM (GMT)

News - Haberler

Genç müzisyenden ilk şarkı

İngiltere’de profesyonel müzik hayatına başlayan genç müzisyen Onur Er, Türkiye’deki ilk projesi “Boş Hayaller”i SONY Music etiketiyle müzikseverlerle buluşturdu.

‘YouTube ünlüsü olmak istemiyoruz’

“Senin Gibi” isimli teklilerinin ardından “Kadıköy Rıhtımı” ile dinleyicilerin karşısına çıkan topluluk, arkadan gelenlere yol açmak ve yeni şeyler yaratmak istiyor.

MSB'den ABD'nin F-35 mektubu hakkında açıklama

Milli Savunma Bakanlığı'ndan, ABD Savunma Bakan Vekili Patrick Shanahan'dan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’a gönderilen ve Türkiye’ye S-400’ler konusunda 31 Temmuz’a kadar süre tanıyan mektuba ilişkin açıklama yapıldı.

12. Documentarist için geriye sayım

Bu yıl 15-20 Haziran günleri arasında düzenlenecek olan Documentarist 12. İstanbul Belgesel Günleri yine dünya gündeminin nabzını belgesellerle tutan bir program sunuyor.

Manowar geliyor!

Metal tarihinin en büyük gruplarından Manowar, The Final Battle turnesi kapsamında 20 Temmuz akşamı Küçükçiftlik Park’ta konser verecek.

Bir senede 55 bin izleyici

Muratpaşa Belediyesi Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde sezon sona erdi. Kültür Merkezi, sergilerden konserlere ve tiyatroya 88 etkinliğe ev sahipliği yaparken 55 bin 500 sanatsever programları takip etti.

Niğde'den acı haber: 1 şehit

Niğde Demirkazık dağında ayağı kırılan dağcıyı kurtarmaya çalışan asker Bülent Tuncer helikopterden düşerek hayatını kaybetti.

Bağışlanan organları nakil bekleyen hastalara umut oldu

MUĞLA'nın Milas ilçesinde, kullandığı otomobille yaptığı kazada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 4 gün sonra beyin ölümü gerçekleşen bir çocuk annesi Esra Öztürk'ün (20) organları, yakınları tarafından bağışlandı. Bağışlanan organlardan karaciğer ve böbrekleri İzmir ile Ankara'daki nakil bekleyen hastalar için umut oldu.

Bakan Kurumçözemediği matematik sorusu için eşinden yardım aldı

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Avcılar Tahtakale Mahallesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu. Bir kafeye giren bakan Kurum, üniversite sınavlarına hazırlanan gençlerle soru çözdü. Bakan Kurum, zorlandığı bir matematik sorusunu Matematik öğretmeni eşinden yardım alarak çözdü.

Adana'da 6 dekar orman kül oldu

ADANA'nın Feke ilçesinde çıkan orman yangınında 6 dekarlık alan yandı. Feke ilçesine bağlı Gedikli ve Yeşildüşmüş mahallelerinde ormanlık alanda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangına Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, 1 helikopter, 8 arasöz ve çok sayıda işçi ile müdahale etti.

Otomobil TIR'ın altında kaldı: 3 yaralı

Kaza,öğle saatlerinde Söğütlü Mahallesi, Karadeniz Sahil yolunda meydana geldi. Trabzon'dan Giresun'a giden sürücüsünün ismi öğrenilmeyen yabancı plakalı TIR, önünde giden Mustafa Kurt yönetimindeki 52 DR 482 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, önündeki TIR'ın dorsesinin altına girdi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter