Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 06.07.2024, 11:59 PM (GMT)

News - Haberler

'Bir daha dalacağım' son sözü oldu

Kurban Bayramı tatili için Ankara'dan İstanbul'a ve serinlemek için Bostancı'da denize giren 4 gençten 1'i boğulma tehlikesi geçirdi. Arkadaşlarının, suya dalan gencin, kendilerine şaka yaptığını sandıkları öğrenildi. Hastaneye kaldırılan genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Haluk Levent'tençağrı: Görenler ihbar etsin

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trAntalya'da, kesim yerine götürülürken sahibinin elinden kaçan kurbanlık boğa, sahilde restoran ve kafelerin önünden geçip, yaklaşık 5 kilometre koştuktan sonra kayboldu. Boğanın kaçtığı anlar ise bir çevre sakini tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Sanatçı Haluk Levent, "Kesimden kaçanları biz alıyoruz. Görenler ihbar etsin Ferdinand'ın yanına alalım' notuyla paylaşımda bulundu.

Suriye ordusuÄ°dlib'de

Suriye yönetimi, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nin güneyinde dün başlattığı operasyonlarda İdlib'de bir belde ve bir tepeyi daha ele geçirdi.

Leo bebeğin sağlık durumuyla ilgili doktorundan açıklama

İzmir'den İstanbul'a ambulans uçakla getirilen Leo bebeğin doktoru Çocuk Kalp Damar Cerrahisi Prof. Dr. Ali Can Hatemi, bebeğin genel durumunun iyi olduğunu, takiplerinin yapıldığını belirterek, "Türkiye'de her merkezin, her kalp cerrahisi yapan merkezin müdahale edeceği bir rahatsızlık değil. Sebebi de çocuk kalp cerrahisi bulunması gerekiyor. Şanssızlık bayram döneminde, tatil döneminde dünyaya gelmesi ve beraberinde maalesef yoğun bakımların dolu olması. İzmir'de de bunu yapabilecek merkezler var. Birazcık da sosyal medyanın hızlandırmasıyla yoğun bakıma bize getirildi bebek" dedi. Bebeğin annesi ise "Umutluyuz her şey güzel olacak" dedi.

Antalya'da orman yangını

Antalya Kumluca'daki Papaz Koyu mevkiinde yangın çıktı. Alevlere hava destekli müdahale sürüyor.

Hong Kong ve Macau tişörtü Çin'de tepki çeken Versace özür diledi

İtalyan lüks moda evi Versace, bir tişörtünde Çin'in yarı özerk bölgeleri Macau ve Hong Kong'u bağımsız ülkeler gibi gösterdiği gerekçesiyle Çin'de sosyal medyada topa tutulunca özür dilemek zorunda kaldı. Şirket söz konusu tişörtün geçen Temmuz ayında geri çekildiğini belirtti.

Kaçak boğa Ferdinand bu bayram çiftlikte

Rize'ninİyidere ilçesinde geçen yıl Kurban Bayramı'nın birinci günü kurban pazarından kaçıp denize atlayan ve Trabzon'un Sürmene ilçesi sahilinde bulunduktan sonra sanatçı Haluk Levent'in desteğiyle barınağa götürülen boğa Ferdinand 1 yıldır burada yaşam sürüyor. Barınağa ilk geldiğinde 350 kilo olan boğa Ferdinand 500 kiloya ulaştı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'tan esnafa bayram çağrısı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, bayram tatilcileriyle birlikte daha da hareketlenen çarşı merkezlerindeki esnafla bayramlaşırken “Lütfen hanutçuluk yapmayalım, misafirlerimizin huzurlu bir bayram tatili geçirmelerini sağlayalım” çağrısında bulundu.

Soyer: Sesimiz Kanada'ya ulaÅŸacak

Kaz Dağları’ndaki doğa katliamına karşı yürütülen “Su ve Vicdan Nöbeti”ne destek olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer: “Tüm büyük şehirlerdeki baroları mücadeleye katkı vermeye çağıracağız” dedi. Çanakkale Valiliği de bölgede kurulan 200’e yakın çadırın yangın tehlikesi bulunduğu için kaldırılması yönünde yazı gönderdi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter