Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 06.01.2024, 06:26 PM (GMT)

News - Haberler

Sağlığa zararlı sistem

17 Temmuz 2019 tarihinde TBMM Genel Kurulu’nda görüşmeleri tamamlanarak kabul edilen 102 sayılı Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik yapılması hakkındaki kanun teklifinin 28, 29 ve 30. maddeleri adeta “sağlık alanında da aldatılmışlığın bir itirafı netiliğinde”.

'Çok çalışacağımıza ant içtik'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin, yerel yönetim stratejisini belirlemek üzere Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde düzenlediği Belediye Başkanları Çalıştayı'nda, çok çalışacaklarına dair ant içtiklerini söyledi.

Bankadan aradıkları yalanına inandı, 104 bin lirasını kaptırdı

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, bankadan aradıklarını söyleyen telefon dolandırıcılarının hesabının kopyalandığı yalanına inanan V.Ş., 104 bin 400 TL'yi belirtilen hesaba yatırdı. Gözaltına alınan 3 kişi, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Yargıçlar Sendikası'ndan AYM’nin 'hak ihlali' kararına ilişkin açıklama

Yargıçlar Sendikası, AYM'nin Barış imzacısı akademisyenler hakkında verdiği hak ihlali kararına ilişkin açıklamada bulundu. Açıklamada, ''Anayasa mahkemesinde de yarı yarıya ise hak ve özgürlükler temelinde olaylara bakan ve kendisini atayana minnet borcunu sözden çıkmayarak ödeyen yargıçlar ,bizlerin yapacağı daha çok işimiz var demektir. Çalışmaya devam etmek ve umutsuzluğa kapılmamak gerekir'' denildi.

AK Parti'den Suriyeliler açıklaması

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trAK Parti'li Usta,İstanbul Valiliği'nin 20 Ağustos'a kadar süre tanımasının ardından Suriyelilerin eylem yapma kararı aldığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

KESK, TİS için 4 koldan Ankara’ya yürüyecek

KESKüyeleri, 1 Ağustos’ta başlayacak Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri için 4 koldan Ankara’ya geliyor. 29 Temmuz’da Van, Edirne, Muğla ve Artvin’den yola çıkan KESK üyeleri 1 Ağustos’ta Ankara’da olacak.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter