Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Saturday, 06.08.2024, 03:55 PM (GMT)

News - Haberler

Sigaraya yapılan zamma diğer markalar da eklendi

Sigarada yapılan 3 liralık zamma Marlboro, Parliament, Lark gibi ürünleri çıkaran Philip Morris markası eklenirken, bazı esnaflar ürünleri zamlı fiyattan satmak için raflarını boşalttığı iddia edildi.

Ahmet Davutoğlu'ndan Salda Gölü ve Kaz Dağları paylaşımı

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu son dönemde Kaz Dağları ve Salda gölü ile ilgili yaşanan tartışmalara Twitter hesabından katıldı. 'Çevrenin tek taraflı icraatlarla adım atılacak en son konu' olduğunu ifade eden Davutoğlu, “Doğa herkesin ortak mülkiyetidir” dedi.

Amcaoğulları '100 TL' için birbirine girdi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, inşaat işçiliği yapan Celal G. (53) ile amcaoğulları arasında borç-alacak nedeniyle kavga çıktı. 100 TL yüzünden çıkan kavgada Celal G., amca oğulları tarafından sopayla darbedildi.

Suriye’de hava üssünde patlama: 30 ölü

Suriye’nin Humus bölgesindeki Şayrat hava üssünde bir patlama meydana geldi. Kullanım tarihi geçmiş mühimmatın taşınması sırasında meydana geldiği belirtilen patlamada 30 kişinin öldüğü kaydedildi.

Bakan Ersoy'dan bayram tatili açıklaması

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Kurban Bayramı, tam yüksek sezonun ortasına denk geldi. (Bayram tatili) 9 gün olması, 5 gün olması bir şey ifade etmiyor, değişmiyor. Zaten yerlerin çoğu da dolu. Kabinenin vereceği bir karar, benim şahsen Bakanlık olarak karar verebileceğim bir konu değil ama ihtiyaç da kaldığını sanmıyorum." dedi.

Jandarmadan kaçan defineci ölü bulundu

Denizli'nin Babadağ ilçesinde, define için kaçak kazı yaparken jandarma devriyesini görüp, dağlık alanda kaçan iki kişiden birinin cesedi, 1 gün sonra 40 metrelik uçurumun dibinde bulundu.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter