Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Sunday, 06.09.2024, 09:15 PM (GMT)

News - Haberler

Dumandan etkilenen muhabbet kuşuna sunni teneffüs

Adıyaman'da, evde çıkan yangında dumandan etkilenen 1 kişi hastaneye kaldırıldı. Kafeste unutularak dumandan etkilenen muhabbet kuşunu ise bir itfaiyeci kalp masajı ve suni teneffüs yaparak kurtarmaya çalıştı. Yapılan tüm müdahaleye rağmen kuş öldü.

AKP kanadında Truva sendromu

Partide“Ya yüzde 15-20’lik bir kitleyi harekete geçirecek bir potansiyelle yola çıkarlar ya da sadece Truva Atı olabilirler” değerlendirmesi yapılıyor.

YAŞ’ta tasfiye

Atama sırasında bekleyen 8 korgeneral/koramiralden, orgeneral/oramiralliğe yükseltilen olmadı. Bir tümgeneral korgeneralliğe yükseltilirken 13 tuğgeneral/tuğamiral, tümgeneral/tümamiralliğe atandı.

Altun'dan ilginç 4 maaş savunması

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in "Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un evine dört maaş giriyor" açıklamasına Fahrettin Altun'un eşi yanıt verdi. Kendini "kabiliyetli birey" olarak tanımlayan Altun, "ulus ötesi şirketler gibi yapılarda aynı hizmetin karşılığında onlarca kat fazla gelir temin edebilecekken devlette çalışarak büyük fedakarlık gösterdiklerini" belirtti.

Rus Dışişleri: ABD, Basra Körfezi'nde savaş çıkarmak için bahane arıyor

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trABD'nin Basra Körfezi'ne donanma varlıkları göndermek için koalisyon kurma çalışmaları yapmasının endişe verici olduğunu belirten Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Washignton'un Basra Körfezi'nde savaş çıkarmak için bahane aradığı izlenimi uyandırdığını vurguladı.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter