Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Thursday, 05.23.2024, 06:20 PM (GMT)

News - Haberler

Yunan gazetesiİmamoğlu'na kumpas mı kurdu? İlginç bağlantılar

Yeniçağ yazarı Murat Ağırel, "Ekrem İmamoğlu’na Yunan gazetesi tarafından yapılan kumpasın ayrıntılarını anlatma vakti geldi değil mi?" diyerek Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Ağırel, İmamoğlu ile ilgili iddiaları gündeme getiren Yunan Etnos gazetesinin sahibi ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun 'samimi' fotoğraflarını paylaştı.

AKP'li belediye kendisini yakan gencin bilgilerini ifÅŸa etti

Gaziantep’in Şahinbey belediyesi, iş başvurusuna olumsuz yanıt aldığı için 8 Mayıs’ta kendisini yakıp intihar eden Eyüp Dal ile ilgili skandal bir açıklama yaptı. Belediyeden yapılan açıklamada ölen gencin ailesinin mal varlığı ve özel bilgileri ifşa edildi. Sosyal medyada belediyeye tepki yağdı.

Öykü Arin'in annesi: Umutlarınız, dualarınız bizimle olsun

Antalya'da löseminin ender görülen türü Juvenil Miyelomonositik Lösemi (JMML) ile savaşan Öykü Arin'in (4) 32 gün önce annesinden nakledilen yarı uyumlu iliğin tutup tutmadığı henüz netleşmedi. Sosyal medya hesabından kızının durumuyla ilgili paylaşım yapan Eylem Şen Yazıcı (41), "Tedavi olumlu sonuçlanmazsa yeniden nakil olması gerekebilir. Umutlarınız, dualarınız bizimle olsun" dedi.

Başakşehir'de kadınlardan uyuşturucu isyanı

Başakşehir'de kadınlar, uyuşturucu satıcıları nedeniyle eylem yaptı. Kadınlar, "Ekmek peynir gibi uyuşturucu satıyorlar. Vereyim isterseniz parayı, hangi çocuğu gönderirseniz gönderin, uyuşturucuyu alsın gelsin. Bıktık. Bu kadar olmaz" diyerek isyan etti.

Google Takvim'e karanlık mod güncellemesi geldi

Dünyadaki en poopüler takvim uygulamalarından birisi olarak öne çıkan Google Takvim'e karanlık mod özelliği eklendi. Güncellemede karanlık modun tam olarak karanlık olmadığı ve grimsi tonlarda olduğu ifade edildi.

Çocuk doktoruna sıra bekleme dayağı

Mersin'deözel bir hastanede görev yapan çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanının bir hasta yakını tarafından darbedildiği ileri sürüldü.

Özdemir İnce - Türkiye ittifakı ülke liderliği:

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trTürkiye ittifakıülke liderliği: -AKP Genel BaşkanıErdoğan’ın “Türkiye ittifakı” adıyla ilan ettiği uzlaşmanın sekiz maddesinden sonuncusunu anımsayalım:“Türkiye’ninsiyasal icrasının merkezi olan Cumhurbaşkanlığı...




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter