Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Monday, 04.29.2024, 03:42 AM (GMT)

Diyarbakır, Van ve Mardin belediyelerine operasyon

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trDiyarbakır, Van ve Mardin büyükşehir belediye başkanlıkları polis çemberine alındı. İçişleri Bakanlığı, 3 belediye başkanının görevden uzaklaştırıldığını duyurdu.

'Sosyal medyaçocukları daha fevri davranmaya itiyor'

İngiliz Daily Telegraph gazetesi, Kanada'da yapılan bir araştırmanın sosyal medyanın çocukları daha fevri davranmaya ittiğini ortaya çıkardığını yazdı. Araştırmaya göre, sosyal medyanın aşırı kullanımı çocuklarda yeme bozuklukları, hatta uyuşturucu kullanmayı deneme ihtimalini artırıyor.

İran'a ait petrol tankeri Cebelitarık'tan ayrıldı

Suriye'ye petrol taşıdığı şüphesiyle 4 Temmuz'da alıkonulan İran'a ait petrol tankeri, bırakılmasının ardından Cebelitarık'tan hareket etti. Tankerin Akdeniz'e doğru çok yavaş ilerlediği ve nereye gittiğinin bilinmediği bildiriliyor.

Orhangazi'de korkutan yangın

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde gece yarısı bir bebek giyim mağazasında çıkan yangın çevrede endişe yarattı.

Memura yeni zam teklifi

AileÇalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, hükümetin yeni zam teklifini iletmek için Kamu Görevlileri Sendikaları Heyeti Başkanı Ali Yalçın ile Bakanlıkta bir araya geldi. Görüşmede hükümet, memur ve memur emeklisine 2020'de yüzde 4+4, 2021'de yüzde 3+3 zamdan oluşan yeni teklifte bulundu.

Gökçek’in imamları

15 Temmuz darbe girişimi sonrası ABD’ye kaçtığı tespit edilen Kılıç ve Uçar uzun yıllar Gökçek’le çalışmış

Adalar’da ‘görevli doktor memurları fişledi’ iddiası

İstanbul’un Adalar ilçesinde sağlık merkezinde görevli doktor Ayşegül Kırıkçı’nın, hasta verilerini usulsüz olarak paylaştığı, bazı memurları fişlediği iddia edildi.Kırıkçı’nın avukatlığını yapan AKP Adalar Belediye başkan adayı Özlem Vural’ın soruşturmayı yürüten savcılar üzerindebaskı kurduğu ileri sürüldü.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter