Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Monday, 05.20.2024, 04:00 PM (GMT)

Siber sigortalara ilgi artıyor

Chubb Türkiye Başkanı Emre Buğday, işletmelerin devamlılığı için, siber saldırılara ve yöneticilerin aldığı kararlara yönelik sigortaların bugün daha önemli hale geldiğini belirtti.

İBB görkemli gösteriyle sezonu açtı

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trİstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 2019 – 2020 Kültür - Sanat sezonu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ev sahipliğinde, Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen gösterilerle açıldı.

Zeynep CemaliÖykü Ödülleri verildi

Günışığı Kitaplığı’nın düzenlediği yıllık yayıncılık konferansı 9. Zeynep Cemali Edebiyat Günü, kitaplara ve edebiyata emek veren edebiyatçı, yayıncı, editör, çevirmen, tasarımcı, illüstratör, telif ajansı, kitapçı, dağıtımcı, kütüphaneci ve akademisyeni 5 Ekim Cumartesi günü Kadir Has Üniversitesi’nde bir araya getirdi.

Pentagon: Türkleri askeri olarak durdurmayacağız

Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna yapmayı planladığı operasyona ilişkin ABD Dışişleri Bakanığı'ndan açıklama geldi. Yapılan açıklamada "Türkleri askeri olarak durdurmayacağız" denildi.

İBB'den işe alımda dolandırıcılık uyarısı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İnsan Kaynakları Müdürlüğünden, İstanbul'da bazı kişi veya kişilerin, vatandaşları belediyede işe yerleştirmede aracılık yapabileceklerini iddia ederek para topladıkları yönünde bilgiler edinildiği belirtilerek, "Vatandaşlarımızın dolandırıcılık mağduru olmaması için bu tür söylemlere itibar etmemesi gerekmektedir" ifadesi kullanıldı.

Trump'a yakın Senatör'den 'önerge' çıkışı

ABD Başkanı Donald Trump’ın ilk olarak aylar önce aldığı ve bugün yeniden tekrarladığı Suriye’den temelli çıkma kararına partisinden itiraz geldi. Trump’ın Senato’daki en büyük destekçilerinden biri olan Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, kararı ‘fevri’ olarak nitelendirdi ve geri alınması için önerge sunacağını söyledi.

Fransa ve Almanya'dan Türkiye’ye çağrı

Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyinde yapması olası bir operasyona Fransa ve Almanya’dan tepki geldi. Fransa, Türkiye'nin IŞİD koalisyonuna zarar verecek hamlelerden uzak durması çağrısında bulundu. Almanya ise Türkiye’ye Suriye’nin kuzeyine tek taraflı bir askeri harekattan kaçınma çağrısı yaparken, “Böyle bir operasyon gerilimi tırmandırır, istikrarsızlığı derinleştirir, insani bakımdan da sonuçları vahim olur” dedi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter