Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Thursday, 04.18.2024, 08:53 PM (GMT)

Search by date: 5/19/2019

Ergin Ataman'a küfürlü tezahürat

Cumhuriyet.com.trCumhuriyet.com.trBazı Fenerbahçeli taraftarlar Anadolu Efes-CSKA Moskova mücadelesinin son anlarında Başantrenörü Ergin Ataman'a tepki gösterdi. Ataman da aynı şekilde karşılık verince ortalık karıştı.

MEB'in yatırım bütçesi azaldı

Eğitim İzleme Raporu 2019’un ilk dosyası yayımlandı.ERG raporuna göre, 2019 yılında MEB yatırım bütçesi önceki yıla göre yüzde 28.2 oranında azaldı .

İDSO sahnesinde genç yetenekler

İstanbul Senfoni Orkestrası (İDSO) “Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı” konserini bugün 20.00’de şef Hasan Niyazi Tura yönetiminde Lütfi Kırdar’da verecek.

Londra’da 19 Mayıs tablosu yaptı

İngiliz ressam Ned Pamphilon, daha önce yaptığı Atatürk, Cumhuriyet, Anıtkabir ve İstanbul temalı resimleriyle Türk sanatseverlerden büyük ilgi görmüştü.

Çocukların festivali

Yaratıcı Çocuk Festivali Direktörü Derya Topçu, “İçeriğimizi tamamen hoş deneyimler yaşatacak bir vizyonla oluşturuyoruz” diyor.

CHP'li Erdoğdu: Merkez Bankası'nın hemen kullanabileceği rezervi kalmadı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, Merkez Bankası'nın döviz rezervindeki erimenin bankanın manevra alanını yok ettiğine dikkat çekti. Erdoğdu, "Merkez Bankası'nın hemen kullanabileceği ve kendine ait rezervi yok. Bu, ani bir sıkıntıda Merkez Bankası'nın elindeki merminin azalmasıdemek" ifadelerini kullandı.

Yükselen gıda fiyatları turizmciyi korkutuyor

TTYD Başkanı Oya Narin: 2019 turizm açısından çok iyi bir yıl olacak. Ama maliyetler açısından sıkıntımız olacak. Gıda fiyatlarının nereye gideceğini kestiremiyoruz. Bazı ürünlerde fiyat artışı yüzde 35’i geçti.

Çiftçi ‘Allah ne verdiyse’ye kaldı

TİM Başkanı İsmail Gülle, “19 Mayıs ruhunu gelecek nesillere taşımak için var gücümüzle çalışacağız” dedi. Samsun’daki, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına, İnovaTİM’li öğrenciler ve ihracatçılar birlikte katıldı.

İşçi tedirgin

Başkanlar Kurulu, “Kıdem tazminatının fona bağlanması şeklinde özetlenebilecek tartışmalardan işçi rahatsızdır, tedirgindir, sıkıntılıdır” dedi.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter