Turkish News Agency - TNA - THA

Turkish News - Türk Haber Ajansı - Haberler

Friday, 05.10.2024, 05:03 AM (GMT)

İran'dan Hindistan'a Keşmir çağrısı

İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, Keşmir krizi ile ilgili yaptığı açıklamada, Hindistan’ın Keşmir halkına yönelik adilce davranması gerektiğini vurguladı.

'Kendine saldıran insanların evlerini yanmaktan kurtardı'

Orman Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Çelik, İzmir'deki orman yangınına, 'karşı ateş' metoduyla müdahale eden bir görevlinin vatandaşların saldırısına uğradığını belirterek, "Yangın şube müdürümüz, 'karşı ateş kullanılsın' diye talimat verdi. Ateşi ateşle söndürmek metodunu uyguladı, orada ona saldıran insanların evlerini yanmaktan kurtardı" dedi.

Kepçeyle define arayanlara suçüstü

İzmir'in Bayındır ilçesinde, define aramak için kaçak kazı yapan 5 kişi, jandarma ekiplerince suçüstü yaralandı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Borsa düştü, doların ateşi çıktı

Güne yüzde 0.14 artışla 96 bin 763 puanda başlayan Borsa İstanbul Endeksi (BİST100), en düşük 95 bin 262 puanı ve en yüksek 96 bin 453 puanı gördükten sonra, kapanışa doğru yüzde 0.53 düşüşle 95 bin 522 puanda.

Ä°ETT'den gece seferleri duyurusu

İETT, "yolcuların isteği üzerine" 24 saat hizmet veren gece hatlarını Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Daniel Sturridge resmen Trabzonspor'da

Trabzonspor,İngiliz yıldız futbolcu Daniel Sturridge ile 3 yıllık anlaşma sağladı. İngiliz golcüye 2 milyon Avro imza parası ve yıllık 1.5 milyon Avro garanti ücret ödenecek.




Gallery

İnternet Nasıl Çalışır

Newsletter